Arda Turan'dan Açıklamalar

Melih Akan

Berlin Panteri
Arda Turan: İnsanlara karşı hep sevgi doluyumdur bu yüzden insan ilişkilerim hep iyi olmuştur.

Arda Turan: Hayallerim o kadar büyük ki; bazen ben bile gülüyorum.

Arda Turan: Selçuk ve Burak'ın arabalarıyla staddan ayrılmaları neden problem ? İsterlerse yürüyerek giderler.

Arda Turan: Burada herkes arabasıyla geliyor maça, istediği gibi çıkıyor. Ya da kız arkadaşları bırakıyor.

Arda Turan: Türkiye'de verilen ücretler çok yüksek. O paralara çok daha iyi kadrolar kurulabilir.

Arda Turan: İsteyen istediği parayı alsın. Banane kardeşim ben kendi kontratıma bakıyorum.

Arda Turan: Mancini'nin Türkiye şartlarına alışması lazım. Beklemek lazım...

Arda Turan: Manchester City'i şampiyon yapmak kolay iş değil.

Arda Turan: Gökhan ve Caner İspanya'da rahatlıkla oynayabilir. Olcan'da da büyük bir potansiyel var.

Arda Turan: Herkesi eleştirebileceğim bir kitap yazmak istiyorum.

Arda Turan: İspanyollar geç yemek yediğinden kilo problemim olabiliyor, moralim bozuluyor.

Arda Turan: Böcek, deniz mahsülü falan çok seviyorum. Sonradan görmeyim ya ondan..

Arda Turan: Tsubasa'nın hastasıyım, çocukluğumdan beri böyle.

Arda Turan: Süper Lig'de kalite çok düşük.

Arda Turan: Ayrılırken Galatasaray'ın şampiyon olacağını biliyordum.

Arda Turan: Fatih hoca vardı zaten, bir de rakiplerin durumları ve şike olayları. Şampiyon olacağımız belliydi.

Arda Turan: Bir hakkım olsa tüm kulüplerin altyapı tesislerini değiştirirdim.

Arda Turan: Kulüpler altyapı hocalarına düşük maaş vermemeli.

Arda Turan: Mlada Boleslav maçında şansım olmasa, Arda Turan olamazdım. Biraz şam şeytanlığı yaptım.

Arda Turan: Galatsaray bana hep sahip çıktı, el bebek gül bebek yetiştirildim. Sorunlar olur arada...

Arda Turan: Ben bırakıp kaçmadım. Takım 8. iken iğneyle oynadım. Takımın şampiyon olacağını bildiğim için ayrıldım.

Arda Turan: Bana yaşam alanı verilseydi bizim jenerasyonla Avrupa'da kupa kazanabilirdim.

Arda Turan: Ben tek başıma bir şey yapamam ama kupa kazanacak olan bir takıma liderlik edebilirim.

Arda Turan: Ne zamanlarda ne şartlarda oynadığımı kulüp doktorlarına sorsunlar. Kırgınlıklar olmuştur, geçmiştir.

Arda Turan: Abdullah Avcı başarılı olurdu, sabredilmedi. Fatih Terim ise bizim Alex Ferguson'umuz.

Arda Turan: Fatih Terim'in değerini öldükten sonra bilmeyelim. O bizler için şanstır.

Arda Turan: Ben psikolojisi değişken bir insanım, beni motive etmezlerse düşerim.

Arda Turan: Hiçbir milli maça hazırlık maçı diye bakmıyorum. Her topa ayağımı sokarım.

Arda Turan: Ne ile gurur duyuyorsun ? Deseler ''Ailem'' derim.

Arda Turan: Barcelona ya da Madrid. Çıkar oynarız, hiç farketmez.

Arda Turan: Normalde ciddi ve sert bir adamımdır, görülenin aksine. İzin günümde bile futbol oynarım.

Arda Turan: Paylaşmayı severim, arkadaşlarım hala çocukluktandır. Asla değişmem, sofra kalabalıksa güzeldir.

Arda Turan: Ben bırakıp kaçmadım. Takım 8. iken iğneyle oynadım. Takımın şampiyon olacağını bildiğim için ayrıldım.

Puahahahahaha.

Arda nin soyledikleri burada hemen hergun cogumuzun soyledikleriyle ayni. Ama simdi son zamanlarda artmis olan ergenler cikar sirf arda soyledi diye elestirmeye baslar eminim...

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yazıyı okurken bir toto kalkış durumu anlaşılıyor ama röportaja bakmak lazım. 1'er cümlelik yazılara bakıp konusmak yanlıs olur.

Fatih Terim etkenini ortaya koyarak şampiyonluğu biliyodum demiş.

Ya Arda ne kafa yoruyorsun bu sacma lig icin? Kal orda hayatini yasa iste.. Gerek yok.

Gittigi zaman hata yaptı diyordum ama adam 3 sezonda Avrupa Kupası,Kral Kupası aldı,bu sene sampiyonluga gidiyor,bir de Sampiyonlar Ligini alırsa ayakta alkıslar,10 numara bir tercih yapmıs derim...

Türkiye'de verilen ücretler çok yüksek. O paralara çok daha iyi kadrolar kurulabilir. Kesinlikle doğru. Hatta en ciddi sorunumuz. Tabi bunu görebilmek icin futboldan anlayan yöneticilere ihtiyac var.

"ARDA BANA ŞUBAT AYINDA BU TEKLİFİ YAPMIŞTI

Bu süreç şubat ayında aslında geçtiğimiz sezon lig oynanırken Arda'nın benimle paylaşmış olduğu bir teklifti. Bu o zamanda kimsenin bilmediği bir teklifti bana böyle bir şeyle gelince tabii ki yani sonuçta bir yerde uzun süre bulunuyorsanız sadece dil yani bu tip şeylerden değil güvenilir bir insan olduğunuz içinde bulunmanız gerekiyor. Sadece iş anlamında değil o yüzden Arda da sağ olsun bana güvendi benimle böyle bir yola çıkmak istedi. Şubat ayında yani bundan yaklaşık altı ay önce belirtti. O zaman sadece benim, kendisinin belki menajerinin ve ailesinin bildiği bir süreçti ve ben onu inanın ailemle bile paylaşmadım böyle bir teklifin geldiğini. Çünkü kapalı yani sır olarak saklamakta fayda vardı."

G.Saray'ın tercümanı da A.Madrid'de - İspanya Ligi

arda turan = forest gump type

Futbolu bizde bırakır ilerde galiba.

Dedikleri hakında bir şey diyemem. Fikir ve düşüncelerini paylaşmış kimse saldırmadan.

Bu adam konuştukça batıyor,kendinden nefret ettiriyor.Konuşmasa daha iyi.

Çoğu futbolu avrupaya gidince egosu bir anda tavan yapar ama arda asla öyle değil umarım bu çizgisini devam ettirir ve ilerde teknik direktörümüz olur.

Geri
Üst Alt