Arda Turan'ın Devam Etmesi

Yok öyle birsey. Cikip konusmadi mi NTV'de? Gecelim bu bahaneleri ya. Serefsiz demis olabilir ki tam öyle demedi, cikip konustun iste, kendini savundun. Sorun yok, herseye tamam.

1 gün öncesi Barcelona'da giyen üst düzey bir futbolcu nasil TV'ye cikip milli takim degerlendirmesi yapar arkadas? Profesyonellikten bu kadar mi uzak kaldik? Burdan bile karakteri belli oluyor adamin, kusura bakmayin bir kere.

Barcelona'da kadro disi kalinca cikip konussun bakalim ispanya'nin televizyonunda Barcelona hakkinda.

Yahu banane Arda'nın karakterinden, sevmem ki zaten Arda'yı. Daha önce başka bir konuda Talha'nın dediği gibi olayın profesyonellik çerçevesinde değerlendirecek bir tarafı yok. Madem takımı sabote edecek veya disiplinsiz bir hareket yaptı çıksın açık açık şu yüzden almadım desin. Öyle ben istediğimi keserim falan gibi tuhaf açıklamalar yapıp kenara çekilemezsin.

Ayrıca Barca'yı falan örnek göstermek doğru değil. Çıksın Barça'nın hocası da Messi'yi kessin ve ben istediğimi keserim desin, yapabilir mi ? NAH yapar.

Yok öyle birsey. Cikip konusmadi mi NTV'de? Gecelim bu bahaneleri ya. Serefsiz demis olabilir ki tam öyle demedi, cikip konustun iste, kendini savundun. Sorun yok, herseye tamam.

1 gün öncesi Barcelona'da forma giyen üst düzey bir futbolcu nasil TV'ye cikip milli takim degerlendirmesi yapar arkadas? Profesyonellikten bu kadar mi uzak kaldik? Burdan bile karakteri belli oluyor adamin, kusura bakmayin bir kere.

Barcelona'da kadro disi kalinca cikip konussun bakalim ispanya'nin televizyonunda Barcelona hakkinda.

Konu kilit.

Yahu banane Arda'nın karakterinden, sevmem ki zaten Arda'yı. Daha önce başka bir konuda Talha'nın dediği gibi olayın profesyonellik çerçevesinde değerlendirecek bir tarafı yok. Madem takımı sabote edecek veya disiplinsiz bir hareket yaptı çıksın açık açık şu yüzden almadım desin. Öyle ben istediğimi keserim falan gibi tuhaf açıklamalar yapıp kenara çekilemezsin.
Yahu bunu bende talep ediyorum, o ayri konu. Ama profseyonellik cercevesinde degerlendirecek bir tarafi yok nasil dersin? Var ki türk milletinden özür bekliyor.

Sadece ne oldugu aciklanmali bana göre de. Ama aciklamasa bile diyorum ki Arda'yi EURO'da izledik, tavirlarini gördük. Bana bu bile yeter arkadas. Ben aylardir arkadaslar ile EURO'yu konustum, bizim milli takimin oyuncularini anlattim fln.. Bana kendi egon yüzünden o hayal kirikligini yasatmaya hakkin yok. Sen saha'ya cikinca görevini YERINE GETIRECEKSIN.

Terim art niyetli olsa Arda'yi orda keserdi. Ama sorunlara ragmen futbolculugna güvendi adam, Arda da bu güvene karsilik veremedi net bir sekilde. Problemler olur biter, saha'ya ciktigin vakit isini yapacaksin.

Ya abi bir de bu adam işine gelince kendi takım arkadaşını yumruklayan adamı daha çok ihtiyacı olduğunu bilerek takımda tutmadı mı? Demediler mi krizi iyi yönetti diye? Arda ile krizi yönetmek istese yönetemez miydi? Kimin iddiasıydı hatırlamıyorum ama Arda'nın antrenmanda biraz taktik çalışalım dediğini ve Terim'in o zaman çıldırdığını söylemişti. Bu doğru olabilr mesela. Zira insanın aklına bişey gelmiyor.

Ayrıca Barca'yı falan örnek göstermek doğru değil. Çıksın Barça'nın hocası da Messi'yi kessin ve ben istediğimi keserim desin, yapabilir mi ? NAH yapar.
Bir dakika dur orda.

Messi 'ispanya halkindan özür dileyecek' bir saygisizlik yapsin, birak teknik direktörü, ispanyollar keser bir kere. Ama Messi bu, yapmaz. Biz oyuncularimizi zamaninda fena simarttik medya ile.

Bu kadar basit. Hatta bırak Messi'yi Sneijder için bile Galatasaray'da bunu demek mümkün mü şu an? En başta Hakan itiraz eder gerekçeyi açıkla diye.

Ya abi bir de bu adam işine gelince kendi takım arkadaşını yumruklayan adamı daha çok ihtiyacı olduğunu bilerek takımda tutmadı mı? Demediler mi krizi iyi yönetti diye? Arda ile krizi yönetmek istese yönetemez miydi? Kimin iddiasıydı hatırlamıyorum ama Arda'nın antrenmanda biraz taktik çalışalım dediğini ve Terim'in o zaman çıldırdığını söylemişti. Bu doğru olabilr mesela. Zira insanın aklına bişey gelmiyor.

Aynen aynen çok iyi hatırlattın. Anlatmak istediğim tam olarak bu. :hat:

Bir dakika dur orda.

Messi 'ispanya halkindan özür dileyecek' bir saygisizlik yapsin, birak teknik direktörü, ispanyollar keser bir kere. Ama Messi bu, yapmaz. Biz oyuncularimizi zamaninda fena simarttik medya ile.

ispanya halkı pekde şeylerinde olmaz. katalonya örneği vermeliydin. lütfen ayrtıntılara dikkat edelim birşeyi yazdıktan sonra göndermeden önce tekrar okuyalım. forum üyelerine bilgi aktarırken biraz saygı.
ii frmlr.

Bir dakika dur orda.

İşaretlediğim kısma katılıyorum.

Yalnız sen FT'nin ''Türkiye halkından özür dileyecek'' lafını kesin çok ağır bir şey yapmış gibi ön kabul olarak alıyorsın. Ne olduğunu kimse bilmiyor ki. Eğer gerçekten öyle büyük bir hata yapmış olsa (FT'nin egosunu gıdıklamak harici) şimdiye çoktan açıklardı FT.

Off uykum geldi cümleler sapıttı, öyle bozuk bir cümle ki edit bile fayda etmez. :D

İşaretlediğim kısma katılıyorum.

Yalnız sen FT'nin ''Türkiye halkından özür dileyecek'' lafını kesin çok ağır bir şey yapmış gibi ön kabul olarak alıyorsın. Ne olduğunu kimse bilmiyor ki. Eğer gerçekten öyle büyük bir hata yapmış olsa (FT'nin egosunu gıdıklamak harici) şimdiye çoktan açıklardı FT.
Tam tersi, milli takim'i ilgilendirmeyen agir birsey yapmamis olsa türk milletinden özür dileyecek diye cümle kullanmaz diye düsünüyorum mantikla bakarsam.

Neyse hepsi bos zaten, Kosova macinda kadro'ya girer, türk futbolu gram ilerlemez zaten bu kafayla.

Tam tersi, milli takim'i ilgilendirmeyen agir birsey yapmamis olsa türk milletinden özür dileyecek diye cümle kullanmaz diye düsünüyorum mantikla bakarsam.

Neyse hepsi bos zaten, Kosova macinda kadro'ya girer, türk futbolu gram ilerlemez zaten bu kafayla.

İşte anlaşamadığımız nokta o zaten, ben kişisel (ego) olduğunu düşünüyorum.

Türk futbolu Arda kadroya girsede girmesede gelişmez bence. Hatta daha ileriye gidip, anlık başarılar hariç önümüzdeki 100 yıl falan iyi bir futbol ülkesi olamayız. Olimpiyatlarda neden başarısızsak, futbolda da o yüzden başarısızız. Sporcu yetiştirmek sabır işi, sistem işi; eğitim işi.

Geri
Üst Alt