arda turan’ın elli tonu

Bu falcao gibi 40 var mıdır yav. Mahalleli abisi falan var mı tanıyan gerçek yaşı nedir çok merak ettiriyor

Geri geldiğinde acaba demiştim ama ne abilik yaptı ne de ufak bir futbol katkısı. Hayal kırıklığı oldu. Özendiği belözoğlan fenerbahçe için kendini yırtıyordu..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

tumblr_ntdujvfbFq1rh5g90o3_250.gifv

Gelmesine kızdığımızda gerçek cimbomlu deniyordu şimdi herkes sövüyor..

Barcelona'da iken devamlı Türkiye'den misafirleri geliyor. Ev partileri veriyor dedikodusu çıktığından beri gözümden düştü. Ben oldum havasıyla yerin dibine düştü. Barcelona'dan Başakşehir'e düşmeyi ancak Arda gibiler becerebilirdi.

Barcelona'da iken devamlı Türkiye'den misafirleri geliyor. Ev partileri veriyor dedikodusu çıktığından beri gözümden düştü. Ben oldum havasıyla yerin dibine düştü. Barcelona'dan Başakşehir'e düşmeyi ancak Arda gibiler becerebilirdi.
Gerçekten çok ilginç bir kariyer. Ayrica Arda‘nin psikolojik sorunlari oldugunu düsünüyorum genç yaslardan beri

arda'nın en iyi olduğu athletico ve ilk kısa barça dönemi adam buradaki dengelerden uzak - hayattan keyif alan , takılan ve futboluna bakan profil. saç sakal tip belli zaten.

burada buranın dengelerine göre kasıldığı - siyasi ve onlarn futbol arasındaki insanlar ile olan bağlantısı ile bir çok örneği gibi o jenerasyondan bir kalemde bitti değeri ve haliyle futbolu .

sen bunca sene tepe kariyer noktası yap - değerini bileme sonra bizim ülkenin işleriyle kendini harca sonrada ver arabeski...

hadi arda hadi uğraştırma , yorma insanları artık.

Geri
Üst Alt