Arda Turan'ın Maliyeti Belli Oldu

Bi de su var sampiyonluk ödülü yok bu sene
Seyirci geliri de olmayacak
Cok ciddi bir külfetin altina girebiliriz dikkat etmezsek

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

3 PUAN 2.7 MİLYON TL

3 puanın değeri 2 milyon 764 bin 695 lira olurken, beraberlik durumunda ise bu para paylaşılacak.

muhtemelen tff galibiyet primini düsürecek artik. gecen sene bu kadardi.
Maç sayısı arttı, yayıncı geliri düştü.

Kesin düşer.

Stat geliri de yok.

oynucak galiba top topladıım diyor , yuvam diyor, oğullarım için diyor , parçalı diyor bakalım ümidim yoktu ama olcak gibi adam

Bu herife yaptığı terbiyesizliklik üzerinden yüklenirsiniz istemezsiniz anlarım.
Ama maaşına laf etmek , saçmalığın daniskası.
Bir katkı vereceği de yok .
Maliyeti konuşulması gereken , Belhanda ve Feghoulidir bu değil.

Yahu bu olayin hep boyle oldugunu soylemedim mi onceki mesajimda?
Bunlar taraftar gazi almak icin yapilan seyler. Kimse bos sozlesmeye falan imza atmaz.
4 senedir top oynamamis adama alip 4 milyon garanti maas verdiler.
Rezillik. Yonetimin degil tabii ki, Fatih Terim'in yaptigi rezillik.

Bu adam bir kac mac belki taraftarin gazini alir ama lig genelinde basarili olma falan sansi yok.
Selcuk gitti, bu geldi. Galatasaray'in cocuguyum ayaklarina futbolu "resmi" olarak biraktiktan sonra kulube bir sekilde girmek niyetinde.

Umarim Fatih Terim de gider de, bu zihniyetlerden kurtuluruz.

Fatih Hoca cok buyuk hayal kirikligi oldu.

yaw gerek yok kanka artık. vurduk laf eğlendik adam geldi şimdi kabullenmicen mi. yarın lig başlıcak, gol attığında küfür mü edecen adama sevinmicen mi la. sevinecen.

yapcak bişi yok olm giren girdi artık. Ardayla uğraşacağına, ısrarla isteyenle uğraş bundan sonra

Maç başı olsa daha iyi olurdu tabi ama 20 maça çıksa aşağı yukarı aynı rakama geliyor gibi. Ufak mevzulara takılıyoruz sanki ya bilmiyorum seneye max. 5 maça çıkacak Jimmy ile Şener'in 7'şer milyon alacak olması daha çok rahatsız ediyor mesela.

Ben de çok seviyorum Galatasaray'ı ve ben de çok iyi Galatasaraylıyım yok mu bana 4 milyon TL verecek enayi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftar böyle sagilacak kivamdayken gelecek adamlar 1 de ister 2 de ister:) ucuzmuş ulan o parayı kaanin maasina ekle koşa koşa gelir en azından genç satıp bütçe olusturursun.Bu çöpe 4 milyon vermek parayı çöpe kovayla dokmekle aynı şey

Babel
Şener
Emre mor
Diagne
Jimmy
Linnes
Falcao

Yiyin efendiler yiyin

Geri
Üst Alt