Arda Turan'ın Veliahtı Kim Olmalı?

Cevap: Arda Turan'ın Veliahtı Kim Olmalı?

Yiğit gökoğlan iki güne yuhlanır. Arda Turan'ın yerini dolduramıcaz, veliahtıda olmayacak.

o değil de aydın ve kazımdan başka kanat adamımız da kalmadı. Ayrıca bu saatten sonra Bursadan Volkan'ı alamazsın, ilkay yeni transfer oldu, mehmet ekici boştaydı nedense* almadık. Çok garip transfer politikamız var. Şu anda bir sol bek-bir stoper- iki kanat ve bir santrafor lazım. 5 transfer olur mu? hiç sanmam.

emre colak diyorum ama 90 dakka oynamaz şu haliyle.

isim cisim yalan koyacaksin altyapidan adamlari tutturana kadar.

eyer pafdan cikan en yetenekli futbolcumuz emre colaksa su an ... vay halimize.. vay bizim genclerin haline..

Ardanın alternatifi pino bu durumda.

Mehmet Ekici'yi alabilseydik keşke.

iyice sakin kafayla düşününce Arda mantıklı olanı yaptı.Diğer efsane oyuncularımız gibi yaşlanınca yuhalanmaktansa kendi çapında avrupa takımlarında oynar daha iyi.Hala utanmadan hasan şaş kadar olamadı diyor bazıları.. Hasan Şaş Galatasaraydan avrupaya transfer olmadıda ne oldu? Hani Jübilesi? Taraftarın hamburg maçındaki ıslıkları hala kulağımda.Hakan Şüküre ne yapıldı? En efsane oyuncudur bence Hakan şükür Galatasaray tarihinde.Ne yapıldı.Bir sene daha oynamak istedi,basının gazına geldi herkes yaşlandı yhaa 40 yaşına kadar mı oynayacak tarzı düşünceler.Yönetim resmen fişini çekti.Bülent Korkmaza ne yaptı yönetim? Hani jübilesi? Arda Turan şimdiki taraftarın isteğiyle 35 yaşına kadar yalnızca Galatasarayda kalsaydı.Hakan şüküre olanlar Hasan Şaşa olanlar kendisinede olacaktı.Malup oldugumuz maçta top Arda ya gelince ıslıklar olacaktı.Yaşlanmasına gerek yok, iki sezon önce ıslıklandı zaten.sevgilisine azına alarak kapalı tribün besteler yaptı.En iyisini yaptı Arda turan giderek.kimsenin ona kızmaya hakkı yok.

Emre Çolak bence yetenekli.Tek eksiği güç sanırım.Onuda düzeltebilir.

Ortalıkta Arshavin lafı dolaşıyor. Arshavin olursa iyi olur.

Vargas-Fiorentina. 15 Milyon Euro degerinde.

Biraz bencil, belki biraz fazla sut cekiyor ama dribbling, güc, agresiflik, inatcilik, sertlik vs.

Vargas+Pjanic=Ortasaha tamam.

Transfer olarak Arshavin..

Yerli olarak bilmiyorum ama emre, berkin olmaz'da Serdar Eylik olabilir.

Emre Çolak en büyük adayımız.

Ama onunda kondisyon eksiği gündemde.

Kendini geliştirirse Arda abisinin tahtına göz diker

12 ye ardayı sat.

yerine git 10 a bilmem kimi al.yıllık da 3-5 milyon ver.bi de yabancı hakkını doldursun.zararın biri bin para...ne anladım ben bu işten..

Arda, gidişiyle bu taraftarı çok üzmüştür.yok Galatasaraylıyım,yok aşığım bu renklere falan hikayeymiş.

Ne arda ne bi başkası,hiçbiri METİN OKTAY'ın tırnağı bile olamaz..

İnsanlar Galatasaray'ı kullanır ve giderler..

A.Madrid Galatasaray'dan çok daha büyük bir kulüp mü ki gitti oraya imzaladı.Bari Liverpool'a falan imza atsaydın da Ardamız orada deseydik.Kıçıkırık madride gitmek de neyin nesi..

Agüeroyu sattılar,çok güç kaybettiler.Artık küme düşmemeye oynarsın orada Arda Turan..

Galatasaray sevgin yalanmış...

Arda gibi topçu tekrar gelmez.

Bence velihat falan aramayalım.

Ünal Aysal ve ekibi biran önce toparlanıp gitsin yeter.

İnsan bi Tevez örneğine bakar.

Böyle yöneticilik olmaz.

Geri
Üst Alt