Arena'nın Zemini Değişiyor

Cevap: Arena'nın zemini değişiyor

Üstü kapatılabilse keşke o zaman bu sorunlarla uğrasmazdık.

Sakin ol stad boş filan değil çekilen onca zorluklara rağmen seyirci iyi gidiyor. Çevre yollar bitirilip giriş çıkışlar çile olmaktan çıktığında o stad full çekmeye başlar. Ayrıca çok soğuk oluyor üstü kapanınca belki bir faydası olur ama koltuklar ısıtmalı olabiliyormu bilmiyorum bunada biz çözüm bulmak lazım. Buz gibi sandviçle bayat çayı 10 TL ye satıyorsan ona görede hizmet vereceksin. Zeminde bir şekilde idareten düzeltilir. Sene sonu sökülür.

Ulan hakikaten rezil oldu stad...hem yarısı boş hem zemini kötü daha ne hale gelecek acaba..

Türkiyede TT Arena harici Stat yokmus gibi zart zurt Milli Maclari oynatirsan olacagi bu Tabiki...

Ali Dürüst değiştiremeyiz demişti. Zemini futbolcu ismi sandı galiba, ser verip sır vermiyor yine

Bernabeunun zemini gibi 3-4 gunde degisebilir. Hollandali bir firma tarafindan yapiliyor cimler. Cok kaliteli. Oyle bir sey sart.

10 ayda perte çıktı yani çimler değiştirilemeyeceğine göre.

çimler yenilenir mi bilmem ama şu 19 mayis yada 23 nisan olsun, cocuklari tepindirmesinler şu güzelim sahada tekrar

it's about fking time yani.

çimin değişmesinden çok stadın üstünü kapatın,sürekli maç yapmaktan da kaynaklanabilir ama yağmur yiyip ağırlaşan zeminde oynamak çok zordur,kışın ne yapacaklar çok merak ediyorum..

Zeminin durumunun sadece maç sıkışıklığı ve yağmura bağlı olduğunu düşünmüyorum. Stadyumda daha ilk maçlar başladığından itibaren zeminin normal olmadığı net bir şekilde anlaşılabiliyordu. Deparda dahi zeminden büyük parçalar kopabiliyor. Son dönemdeki maç sıkışıklığı ve hava şartları sadece var olan sorunları daha da ilerletti. Çimlerin değiştirilmesi buna bir çözüm olabilir mi bilmiyorum. Eğer olursa bu milli maç arasında halledilebilecek bir olay. Ancak sorun zeminin alt yapısı ile alakalı bir durumsa ufak bir aranın yeterli olabileceğini sanmıyorum. Es geçilmemesi gereken bir nokta daha var. O da stad yapılırken bu gibi konuların ciddiyetle ele alınmaması ve kulübün bu konulara müdahil olamaması. Yaptığı işle (inşaat) yakından uzaktan alakası olmayan bir konuya, sadece maliyeti düşürme açısından bakan firmanın burada hatası büyüktür.

Ali Dürüst'ün zemini değiştirmemiz mümkün değil demesinin altında işin maddi boyutu ön plana çıkabilir. Ancak Fatih Terim'in bu konuda ısrarlı olacağı görüşündeyim. Bir şekilde ufak ya da büyük çözüm arayışlarına gireceklerdir.

Ben birseyi hic anlayamadim arkadaslar..!! Koskoca Milyonlar ile oynayan Kulüpler.. Söyle Tam Zeminin Boyutunda Naylon Kaplama yaptiramazmi..? Asiri Yagmurda Karda ser üstüne.. Macin Baslayacagi siralar Kaldir oldu bitti...

Zor olmasa gerek...??

eğer probleme çözüm bulunmazsa geçmiş senelerde ki gibi revire döner kulüp

Zeminin berbat hale gelmesinin nedeni 1 hafta içerisinde 3 maç oynanması + aşırı yağış. 7-8 günde gelir kendisine zemin.

Sil baştan söküp yeni zemin geleceğini sanmıyorum mevcut zeminin üzerinde oynamalar yapılabilir.

trabzon 3 günde komple çimleri değiştirdi cillop gibi oldu mersin'e yağan yağmur bizim sahaya yağsa çim bile kalmazdı şu hollandalılar'ın kapısını çalmak lazım.

Cevap: Arena'nın Zemini Değişiyor

Ben bu işin altında GSGM ile restleşme olduğunu düşünüyorum.Yani oraya "burası benim malımdır" diye levha asıyorsan çimleriyle de bir zahmet ilgilensinler ya da o levhayı indirsinler. Siz kiraladığınız evde ev sahibinin dolaşmasına izin verirmiydiniz?Bana attığımız her adımda bir engelle karşılaşıyormuşuz gibi geliyor.

Cevap: Arena'nın Zemini Değişiyor

Zemin yenilenmesi isabet olmus, ama ekonomik olarak bizden cikmamasi gerekir.

Cikarsada bizim aslanlar bir kac macta stadi full doldurur zarari cikar.

Ben birseyi hic anlayamadim arkadaslar..!! Koskoca Milyonlar ile oynayan Kulüpler.. Söyle Tam Zeminin Boyutunda Naylon Kaplama yaptiramazmi..? Asiri Yagmurda Karda ser üstüne.. Macin Baslayacagi siralar Kaldir oldu bitti...

Zor olmasa gerek...??

Bunun gerçekten çözüm olduğunu mu düşünüyorsun? :)

Geri
Üst Alt