Arif Erdem 4 Life

Emin Empak

Aslan Üye
Cimbombom'un çocuğu Arif diğer hıyarlar gibi kulüp aleyhinde çalışmadı. Forma giyerken de elinden gelenin en iyisini verdi. Şüphesiz ki o kupa ARİF HOCAM'ın ellerinde kalkmayı hak ediyor. O halde

#ArifErdem4Life

hashtagini başlatarak kendisini Galatasaray koltuğunda görene kadar desteğimizi esirgemiyoruz.

Tek başına götüremez bence şu an.

Gecen Sneijder'i kötülemedi mi? Yoksa o baska birisimiydi

Yardımcı hoca olarak görmeyi çok isterim. Ama teknik direktörlük kapasitesi olduğunu sanmıyorum.

Yönettiği takımlara oynattığı pozitif futbol ve Galatasaraylılığı ile o koltuğa çok yakışacaktır.

Arif Erdem'i anladım da "4 life" ne alaka ona kafam basmadı. Forma numarası da 4 değildi. Neyin 4'ü bu :)

Bu is Gs'yi sevmek ile olmaz. Hicbir topcu bizi Bülent Korkmaz kadar sevmemistir ama kaliteli bir hoca değiş malesef. Geldi ve basarısız oldu.

Bize teknik-taktik bilgisi üst düzey ve motivasyon ustası bir hoca lazım. Bu takım başka şekil adam olmaz.

bülent korkmaz bile yorumcu olunca galatasaraylığını unuturken Arif hiç yapmadı. Floryaya gelirse oyunculara yapacağı şakalarla hava getirir yardımcı hoca olmalı kesinlikle

Arifi severim. Adam sokaktaki sen ben gibi. Öyle baskalari gibi nerden geldigini unutmuyor. Futbol Atesinde yorumcuyken de hep izlerdim. Yakisir adama ama böyle önemli bir sezonda dogru tercih olur mu bilmiyorum.

I am the one who knocks!

Emin isimli hiyardan beklenilecek derecede sacma bir oneri.

$

Geri
Üst Alt