Arif Erdem: "Şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe"

Açıkçası fırsatçılıktır. Az önce de yazdım şu ortamda ha bire Galatasaray'a sallamak hoş değil.

Bunu "köpeğin adamı ısırması" değil "adamın köpeği ısırması" olayına benzetiyorum.

Yani dikkat çekmek için hatta birilerine yakın görünmek için yapılmış ve alıştığımız çıkışlardan biri olarak görüyorum.

Terim ikinci gelisinde bunu, Bulent'i ve K.Hakan'i kadro disi birakmisti takimi karistirdiklari icin. Karakterleri o zamandan belli uc kisi.

Eziktaşlı büzük beyin ne olacak !

Şampiyonluk konusunda haklı. Hocasını ve 7 oyuncusunu göndermiş, yapılanma içinde olan takım mı daha şanslıdır? Şampiyon olmuş kadroya nokta transfer yapan, kurulu düzeni olan takım mı?

Şampiyonluk konusunda haklı. Hocasını ve 7 oyuncusunu göndermiş, yapılanma içinde olan takım mı daha şanslıdır? Şampiyon olmuş kadroya nokta transfer yapan, kurulu düzeni olan takım mı?

Haklısın o 7 oyuncunun hepsi bizim 11 oyuncumuzdu. Takımda harikalar yaratan futbolculardı, ortalığın anasını ağlatan cinsten.

sütlü nuriye:) senin gibilerden anca cimbomlu olur.hangi takımı tutuyorsun diye sorarlarsa cimbombomluyum de sen:)

nanana.gif

Fenere ceza gelmezse gerçekten şampiyon olacağımızı düşünen varmı :D

Seyircisiz oynama cezası kaldırılan her fırsatta kollanan fener şampiyon olacaktır

Şike ortaklarından 6şar puan garati zaten

Basketbolda olanları hatırlayın derim ben size

Şu saatten sonra aleni şekilde şike yapılıyo

Aziz yıldırım yeniden yargılanmasın diyen hakimin yetkisi elinden alınırken

Sizler şampiyonluk hayali kurmaya devam edin

Terim ikinci gelisinde bunu, Bulent'i ve K.Hakan'i kadro disi birakmisti takimi karistirdiklari icin. Karakterleri o zamandan belli uc kisi.

şu olayı hatırlayanı ilkkez göruyorum forumda.

bunun üstüne birde Hakan Ş. de vardı kadro dışı kalan ama tatıldeyım ayağına floryaya gelmıyordu o dönemler.

Devre arası gençlerden sağlam bı kadro kurmustuk hatta o dönemın cocukları sağlam oynuyorlardı. ardından Hakan Ş. bi şekilde takıma tekrar katılmış o gençlerde nedenini anlayamadğım bi şekilde dağılmışlardı form olarak. zaten ondan sonra hoca kovuldu aflar geldi vsvs

Yabancı futbolcuların hiç olumsuz konuştuklarını hatırlamıyorum ama Türkler her fırsatta sallıyor.Eski futbolculardan sadece Tugay karakterli o yüzden saygım büyük.

tapatalk

Ama yerlerine gelen oyuncuların ne olacağını da bilmiyorsun. Olasılıklara göre konuşuyorum zaten.

Bilinen > Bilinmeyen

Yerlerine gelen oyuncular en kötü gidenlerin performansını verir bir kaybımız olmaz yani. Belki sarbi'nin maç içindeki hırsını veremezler onu da melo yalakalıkla falan tamamlar heralde..

şu olayı hatırlayanı ilkkez göruyorum forumda.

bunun üstüne birde Hakan Ş. de vardı kadro dışı kalan ama tatıldeyım ayağına floryaya gelmıyordu o dönemler.

Devre arası gençlerden sağlam bı kadro kurmustuk hatta o dönemın cocukları sağlam oynuyorlardı. ardından Hakan Ş. bi şekilde takıma tekrar katılmış o gençlerde nedenini anlayamadğım bi şekilde dağılmışlardı form olarak. zaten ondan sonra hoca kovuldu aflar geldi vsvs

2003-04 sezonunda oldu bu olaylar zaten Hakan Şükürde 2003 yazında beşiktaş almaktan son anda vazgeçtiği için bize döndü hatta yanlış hatırlamıyorsam Terim'in istemediği falan söyleniyordu ,

O sezon Terim malum şekilde istifa etti ama sezon sonu ile beraberde Hakan Şükür haricinde bunlardan devam eden olmadı .

Geri
Üst Alt