Arif Erdem: "Sen yüreğini koyup savaşıyorsan taraftar seni ıslıklamaz"

Bir Hakan Ünsal'a bakın bir de Arif'e, Okan'a. Helal olsun arkamızda durun sizle birlikte daha kuvvetliyiz

Bulent Kormaz'a, Hasan'a, Umit'e, Tugay'a verilen sans neden Arif'e verilmiyor aceba

Arif'im benim be. Zeki insanları taşlayan bir kulüp olarak seni içimizde tutamamıza hiç şaşırmıyorum.

Hakikaten doğru demiş.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her soyledigi dogru ltina imzami atarm. Selcukinana kaptanlk ve aldigi para agir geldi. En kisa zamanda kaptanligi alinmalidir.

arif_gs.jpg

hakeme-itiraz-eden-hasan-%C5%9Fa%C5%9F-bak%C4%B1%C5%9F%C4%B1_142397.jpg

6748_bulent1.jpg

images

images

Boşuna efsane olmadı bu adamlar.

Arif'in Mençıstır'a attığı golü ararken buraya geldim. :D

TARAFTAR YUHALAYACAK DİYE TOPA VURMUYORSAN, ORADA DURMANIN ANLAMI YOK

Senin gibi usta golcüden ancak bu kadar güzel bir açıklama gelebilirdi özlüyoruz senin gibi sahada ki Galatasaraylıları Arif..

Ne güzel demiş ortada mücadele yok maç kaybedilir veya kazanılır mevzu kaybederken bile taraftarından alkış almak..
Galatasaray taraftarı herkesin hakkını verir..
Kimseye durduk yere sitem etmez..

daha düne kadar sallayanlar şimdi övmeye başlanmış arifi
neden çünkü sizle aynı fikirde dimi ?

hasan şaş, terim, adnan öztürk tü kaka çünkü onlar yönetime sallıyo

Helal olsun, son haftalardaki tüm facialar sonra nihayet dogru konusan birisi var.

Umarim daha çok eski-Galatasaraylilar aynisini söyler.

Artik yeter.

Helal olsun. "Aman birilerine yaranayım, kimsenin kalbini kırmayayım" diye boş boş konuşmak yerine gerçekleri ifade ederek alışkın olmadığımız bi davranış sergilemiş. Keşke şunu okuyup ders alsa bazıları ama nerdeeee?..

şimdi sen cidden bu konuşmada kimseye yaranmaya çalışmadığını mı düşünüyorsun. tüm gasteler tüm tv lerde aynı şeyler var zaten kuşlarla beraber. azizi göbek atıyodur

Arife birisi Burak ve Selçukun türk olduğunu anlatsin unutmuş herhalde.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt