arif kocabıyık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gençlik uyanın artık kendinize sorun son birkaç haftada neden bir anda Öcalan pekaka HDP muhabbetleri dönmeye başladı Z kuşağının takip ettiği paralı askerler neden bir anda muhalefeti bu yönden eleştirmek suretiyle gündemi değiştirmeye çalışıyor

Şimdi AKPli birisi çıkıp deseki siz HDP ile ortak hareket ettiniz filanca filanca destek oldunuz diye aynı kabak muhabbeti dinleyip ciddiye alınmayacak çünkü bu adamlar zamanında çözüm süreci gibi ülkeye çok ciddi zarar veren kahpece bir hareket içerisine girdiler.

Ama Z kuşağının takip ettiği YouTube’da TWitchte kendisine bir kitle edinmiş Ama hiçbir backgroundu olmayan bu herifler Söylemeye başlayınca birden ilginç geliyor neden çünkü bunlar entellektüel görünümlü sözde seküler kesim.

Şimdi ben size açık ve net olarak neden son birkaç haftadır HDP Öcalan üzerinden gündem değiştiriliyor söyleyeyim.

Göçmenler konusu çok ciddi kanayan bir yara , Artık halk bunalmış durumda ve bu konunun eşelenmesi iktidarı son derece rahatsız ediyor sadece iktidar değil bu hususta uzun vadeli plan yapan yurtdışı kesimlerin de rahatsız olduğu bir gerçek.

Hem gündemi başka tarafa çekmek hem de muhalefeti zayıflatmak için sözde seküler görünümlü bu parazitlerin harekete geçirildiği aşikardır Z kuşak’ı Derken 25 30 yaşındaki kesimi kastetmiyorum 18:19 yaşında ilk kez oy kullanacak kesin hedef alıyor bunlar henüz dünyayı görmemiş tanımamış meslek sahibi olmamış her şeyi romantik Yaklaşan genç arkadaşlarımız hedef alınmış durumdadır.

Bakın bu herifleri takip edin zamanında pohpohlanan Fatih tezcan gibi şimdi ne mal olduğu ortaya çıkmış kişilerin yerini alacaklar.

Bizim gibi Y kuşağı olsun ya da 25-30 yaş grubu Aklı selim arkadaşların sosyal medyada reddit YouTube Twitch gibi ortamlarda artık aktif söz alması lazım gençlerimizi korumalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hey gençlik uyanın artık kendinize sorun son birkaç haftada neden bir anda Öcalan pekaka HDP muhabbetleri dönmeye başladı Z kuşağının takip ettiği paralı askerler neden bir anda muhalefeti bu yönden eleştirmek suretiyle gündemi değiştirmeye çalışıyor

Şimdi AKPli birisi çıkıp deseki siz HDP ile ortak hareket ettiniz filanca filanca destek oldunuz diye aynı kabak muhabbeti dinleyip ciddiye alınmayacak çünkü bu adamlar zamanında çözüm süreci gibi ülkeye çok ciddi zarar veren kahpece bir hareket içerisine girdiler.

Ama Z kuşağının takip ettiği YouTube’da TWitchte kendisine bir kitle edinmiş Ama hiçbir backgroundu olmayan bu herifler Söylemeye başlayınca birden ilginç geliyor neden çünkü bunlar entellektüel görünümlü sözde seküler kesim.

Şimdi ben size açık ve net olarak neden son birkaç haftadır HDP Öcalan üzerinden gündem değiştiriliyor söyleyeyim.

Göçmenler konusu çok ciddi kanayan bir yara , Artık halk bunalmış durumda ve bu konunun eşelenmesi iktidarı son derece rahatsız ediyor sadece iktidar değil bu hususta uzun vadeli plan yapan yurtdışı kesimlerin de rahatsız olduğu bir gerçek.

Hem gündemi başka tarafa çekmek hem de muhalefeti zayıflatmak için sözde seküler görünümlü bu parazitlerin harekete geçirildiği aşikardır Z kuşak’ı Derken 25 30 yaşındaki kesimi kastetmiyorum 18:19 yaşında ilk kez oy kullanacak kesin hedef alıyor bunlar henüz dünyayı görmemiş tanımamış meslek sahibi olmamış her şeyi romantik Yaklaşan genç arkadaşlarımız hedef alınmış durumdadır.

Bakın bu herifleri takip edin zamanında pohpohlanan Fatih tezcan gibi şimdi ne mal olduğu ortaya çıkmış kişilerin yerini alacaklar.

Bizim gibi Y kuşağı olsun ya da 25-30 yaş grubu Aklı selim arkadaşların sosyal medyada reddit YouTube Twitch gibi ortamlarda artık aktif söz alması lazım gençlerimizi korumalıyız

kendi kendimi alintilamayi hic sevmesem de al iste bokumdaki boncuk aninda ifsa oldu bu parazit de..

bakin gorun bu sisko neler diyormus zamaninda.

bunun yularini kim siki tutarsa ona gore kisner

not : bir yandan bu siskonun basligi olmamasi iyi oldu aslinda adi populize edilmiyor bu yuzden sisko diyorum yahu ben de sisko oldum bir ara sonra zayifladim bir alip veremedigim yok siskolukla ama bu parazit sinir oluyor kendisine sisko denmesine ondan kelli..

CHP bir dönüşüm içerisinde genleriyle oynanıyor adeta destekçilerinin birçoğu bunu fark etmiyor.

CHP seçmenlerinin önemli çoğunluğu Atatürk'ün mirası olması, karşıda kökten dinci cumhuriyeti tehdit eden bir oluşum olması nedeniyle oy veriyor. Büyük çoğunluk bu azınlık milliyetçisi, ayrılıkçı, anayasanın ilk dört maddesini tartışmaya sokan, altı okun altısına da neredeyse karşı olan yapıyı desteklemiyor. Yasalara uyduğu müddetçe istediğin görüşte parti kurabilirsin ama CHP'nin kurumsal kimliğini kullanıp bunu yapamazsın destekleyenlerin artık uyanması tepki göstermesi lazım.

CHP'nin zamanında kapatılmasını isteyen ekip şu anda CHP'yi yönetiyor. 10 Aralık hareketini ve Kılıçdaroğlu'nun A takımını incelersen göreceksin.

Bu dönüşüm hemen olmadı zamanla oldu. Ben bu dönüşüme karşıyım CHP'nin yeni bir AKP olmasını istemiyorum. Sadece iktidara gelmek mesele ise, fikrin, duruşun yok ise AKP'ye geçersin iktidar olursun bu kadar basit. Herkese yaranacağım diye ilkelerden vazgeçilemez.

Söyledikleri hangi şey yanlış Melih Bey? Bu gençler iktidarı sabah, akşam eleştirirken bir sıkıntı yoktu ama muhalefetin yanlışları dile getirmeye başlayınca mı sıkıntı oldu? Eleştiriye bu kadar mı kapalısınız? Jahrein geçenlerde Bahçeli'ye ümmetçi de dedi. Sonra dediğine göre ülkücüler ölümle tehdit etmişler. Ayrıca Zafer Partisi için de eleştiride bulundu. Ümit Özdağ dışındakilerin donanımsız, yetersiz, iki cümleyi bir araya getiremeyen insanlar olduğunu söyledi? Bu arada mesleği doktor olan birinin bir insanı fiziksel özellikleriyle aşağılması çok iğrenç bir davranış.

Jahrein abim iktidari yerdi-muthissin abim bunlara oy yok iste muhalefet

Jahrein abim muhalefetide yerdi-objektif abim ya muhalefetide elestirdiyse vardir bir bildigi e o zaman bunlarada oy yok

İktidar tam gidiciyken bu z kusagi operasyonu hangi tarafa yarar sence

Gencleri yanina cekemeyen iktidarin en azindan gencleri muhalefette yanina cekemesin diye hamle yapmamasi sacma olurdu

He muhalefette pur u pak mi asla degil,sunlar bir gitsin sonra bunlarada sira gelir

asli astari olmayan Operasyon, dis mihrak iddialarindan yildi yeni nesil. Ve emin olun ki bazi seyleri ayirtetmekte ve kafasinda dogru yere dizmede bu yeni nesil genclik, o eski dinazor tayfalardan cok daha marifetli ve akli basinda. Ne kadar cesur olduklarini ise daha görecegiz....

Bazi elestirileri bir uyari olarak görmektense, bir operasyon olarak algilayanlar, herseyin eski tas eski hamam devam etmesine sebebiyet vereceklerdir. Oysaki bu uyarilara kulak verip, muhalefetin ona göre pozisyon almasi ve kendisini toparlamasi gerekmektedir. Su an muhalefete yön verenler, 10-15 sene önce AKP´ye yön verenler ile ayni kliktir. Herifler sekil degistirip, birden adalet savascisi, saygi deger gazeteci oldular muhalefetin icinde.

Erlik evladim bir calisma yapti, orada tarikatlar icinde taciz ve tecavüzleri, onlarin toplum ve siyaset icindeki etkilerini, sistem icinde magdur edilmis cocuklar ile reportajlar yaparak net bir sekilde anlatti... Bu cocugun kimligi ortaya ciksa, bu hükümetin cevresindekiler sadece bu calismadan dolayi bile icinden gecer...

Peki CHP icindeki organizasyon bu calismaya destek verebildi mi? Tabiki hayir... Neden? Cünkü bu cemaatlerin ve hükümet arasindaki kirli baglantilarinin üstüne gidip, o cemaatleri ürkütmek istemiyor, oy beklentisi var bu adamlardan... :)

Oysaki mesaj net muhalefete... Devlet ve laiklik düsmani yapilari desteklemeyin... Basli basina zaten devlet düsmani yapilanmalar kol geziyor ülkenin siyasi cevresinde, dis mihrak aramaya ne gerek var? Bu fikirlere siyasi kaygilar ile platform ve legalizasyon vermemek cok mu zor?

Su Eren Erdem tayfasi takindigi tavirlar ile, aylardir, yillardir muhalefet icin mücadele eden gencleri küstürmektedir. Devlet zorbaligina, baskilara, zülümlere karsi cikan bir pozisyonda olup, yüzlerce gencin sosyal medya üzerinde listesini olusturup, ifsalayip, hedef göstermek nasil bir akil yoksunlugudur. Ki bunlarin bir kismi TC düsmani terör örgütleri tarafindan tehdit mesajlari alan Türk gencleri.

Hala erlikmiş fahreinmiş bunların peşinden yürüyen saflar görüyorum

Ulan birisi ergenlerin üç kuruşluk parasıyla kendisine villa almış diğeri AKPli müteahhit amcasıyla geçiniyor

Süslü laflara kanmaya ne kadar hazır kıtasınız

Hala erlikmiş fahreinmiş bunların peşinden yürüyen saflar görüyorum

Ulan birisi ergenlerin üç kuruşluk parasıyla kendisine villa almış diğeri AKPli müteahhit amcasıyla geçiniyor

Süslü laflara kanmaya ne kadar hazır kıtasınız

Burada paylastigin Özkiraz adindaki sahsin corap kokusu taha buraya kadar geldi...

Bu arada ekonomi iyiyken akp’yi savunan yaptığı hatalara ses çıkarmayan Ve günümüzdeki çöküşe zemin hazırlayan bir takım kişileri burada şimdi yeni yetme proje adamlarını savunurken görüyorum AKP çökerken ben zaten AKPli değildim havasına girme çabaları bunlar

Diğer bir gerçek ise bu kesim akp’yi destekledikleri için ülkeyi çöküşe hazırladıklarını bu vahim tabloda parmakları olduğunu kabul etmek istemiyorlar
Bir nevi kendi kendilerini kandırıyorlar bu utanç ile yüZleşemiyorlar , Ondan sürekli bir kabuk değiştirme çabası içerisindeler söylemlerindeki çarpıklıktan bunu anlayabilirsiniz.

Ben bu forumu 14 senedir takip ediyorum
Kim has akpli çok iyi bilirim

Türkiye´de siyaset icinde aktif insanlarin hic bir alt yapisi, hic bir birikimi yok, yillardir da terör örgütlerinin ve devlet düsmani yapilarin tezlerine karsi argüman üretemedikleri gibi, sonunda o yalanlari savunur hale geliyorlar... Ve yillarca bu sorulara, tezlere cevap bulamayan Türk gencleri, zamani geldiginde arastirip, kendileri o argumanlari üretmeye basladilar.

Su son günlerde bu Twitter icindeki tartismalara dahil oldum... Ve sorun burada ki, saydigim genclere onca suclama yapanlar, onlara karsi hic bir arguman üretememekte, hatta tartismada karsilarinda zavalli gibi kalkmaktadir. Ey Türk gencligi, kimsenin akliniz ile alay etmesine müsade etmeyin.

Burada bir danazorun bir göktasi tarafindan kisa bir yok edilis görüntüsü var.

Zekaya elbette saygi duyacaksiniz. (Bu arada videonun basligina katilmiyorum, edip saftir, delidir, ama pkkli degildir)

Özkiraz isimli şahıs cehape'nin anketçisi değil mi? şu twit zincirinde o adamın tüm seceresini çıkarmışlar. Hepsi ortada.

Ekli dosyalar

• 20220530_021302.webp
    20220530_021302.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 13
Bu ülkede göte göt demek kabahatmiş, bunu öğrendim. Boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye. Bizim ülke insanı biatçılıktan vazgeçmediği, takım tutar gibi siyasi parti desteklediği sürece bu ülkeden bir halt olmaz.

Özkiraz isimli şahıs cehape'nin anketçisi değil mi? şu twit zincirinde o adamın tüm seceresini çıkarmışlar. Hepsi ortada.

Ülkenin ekonomik sikintilarindan bunalmiş, profil resmini pala yapmiş bir gencin azmini hafife almayin.

Dayi paint öğrenmiş Jahrein'in 20 yaşinda, daha popi olmadan, bir forumda tartişma içinde paylaştiği yaziyi kirmizi cizgiye alip, birşeyleri ifşa ettiğini zannetmiş. Bunlarin zekasi ancak bukadar, ve eski dinazorlar kirmizi ile işaretlenmiş bir yazi gördüğünde hemen alkişlarlar.

Bunu yapan da aktif siyasi olarak Devlet düşmani yapilari destekliyor...

Jahrein, temelde 'avrupa medeniyet bee' kafasinda, Türklerin temel hasasiyetlerine yüzeysel bakan, hor gören, kendisini avrupali gibi hissedip, Türklere yukaridan bakan, aşağalayan bir ruha sahip şişko bir gamerdi. Bunun özü buydu.

Bir insanin siyasi cizgisi elbette değişebilir. Ki Kürtlerin siyasi haklari konusunda, terörden bağimsiz olmasi kaydiyla, hala liberal bir tutum sergiliyor.

Aynur Doğan'in 2011 yilinda Almanya'da Apoya özgürlük isteyen PKK organizasyonunda yer almasindan dolayi, bunun iptali için kampanya başlatti şişko.

Ancak zamaninda AKP içinde de kümeslenmiş şahislar, bunu medyaya 'HDP Networku' işleyişi tarzinda, sanki Kürtçeye düşmanlik yapiyormuş gibi verdiler... çünkü maalesef bu iftiranin alicisi var, hemen Ahmet Kaya analojisi oluşur kafada.

Yani adama PKK'lilarin sosyal medyada hafta başi yaptiği gibi, söz konusu medya olayi Türk-Kürt provokasyonuna çevirdi.

Bu iftira olduğu gibi ayni zamanda, Türkiye'nin etnik sorunlarini derinleştiren yanliş bir davraniştir. Buradan cözüm süreci vibeslerin Allahini almayan, yarin öbürgün önünü bile görmekte zorluk yaşayabilir.

Jahreinin popi olmasindan hoşnut da değilim. Siyasetin içinde aptallarin hüküm sürdüğünü görüp, bir boşluğ değerlendiriyor işte. Ama şişko en azindan zeki, siyasetin her bir alanina ise geri zekalilar yuva etmiş.
Bu kontexde gençlerin desteklediği ünlü bir Türk sosyal medya fenomenini irkçi gibi göstermek, kimseye fayda getirmez, sadece Türkiye'yi zaten irkçi ülke gibi göstermek için 7/24 savaşanlara yarar.

Gençler artik akil ile yönetilen, saçmaliklar ile uğraşmayan, huzurlu ve bolluk içinde bir Ülke istiyor.

Dinazorlar artik şapkayi öne koymali.

Adam yazdığı için hapishaneye atılan gazetecileri özgürlük istemiş aksini savunan zaten faşisttir.

Hatta bunu isterken karşı görüşte olan insanlar için istediği belirtmiş

Baktım o tweet zincirine aşırı zorlama olmuş birine beğeni atmış onun tweetlerini paylaşıyorlar .

Bu twitterda birşey söyledi diye 10 sene öncesinden cımbızla ayıklama metodu çok banal geliyor bana bunu ilk jahrein ve bazı fetöcüler yaptı şimdi herkes birbirine aynı şekilde saldırıyor bunun sonu gelmez ve bir yere gidilmez

Ama size andım olsun Seçime doğru hala burada bir şekilde muhalefeti zayıflatan saçma sapan paylaşımlar görürsem direk Erdoğan’a basacağım burnunuz sürtmeye devam etsin

Elbette kılıçdarın adaylığını desteklemiyorum
Ama bütün bunlar bir strateji seçime bir sene varken kesin adayın açıklanmaması doğru bir hamledir.

Şu an mesela Mansur Yavaş açıklansa adım gibi eminim bu fahrein miş erlikmiş Satılık paralı askerler onu zayıflatmak için argümanlar peşine düşecekler buraya bu notu bırakayım

Burada paylastigin Özkiraz adindaki sahsin corap kokusu taha buraya kadar geldi...

Sen götü başı oynayan paralı askerleri takip etmeye devam et

Sizin gibiler sıkışınca muhafazakar sağcı işlerine gelince dindar gelmeyince merkez sağcı olur.

Hayatımın hiçbir döneminde HDP ya da aşırı uç sol grupları desteklemedim.

Ama bu ülkede sadece yazdıkları için sosyal medyada paylaştıkları için hapishaneye atılan insanları gözardı edecek kadar faşist değilim

Güç kimin elinde olursa hukuk ona göre kişnememeli ülkede.

Güya bu savunduğunuz adamlar CHP başa gelirse zorbalık yapacakmış diye korkuyorlar değil mi.

Ulan akp’nin yaptığı zorbalıklardan bir tane bahsediyorlar mı.

Gücünü kaybetmekten korkan zorbaların finanse ettiği adamlar bunlar

Bu ülkede göte göt demek kabahatmiş, bunu öğrendim. Boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye. Bizim ülke insanı biatçılıktan vazgeçmediği, takım tutar gibi siyasi parti desteklediği sürece bu ülkeden bir halt olmaz.

Dedi twitchte götünü sallayarak para kazanan adamı takip eden şahsiyet 🤣

Kusura bakmayın da herifin fikirlerinin oynak olması veya şişko olması , twitchte götünü sallıyor olması bazı konularda doğru söylediği gerçeğini değiştirmez. Konuyu bağlamından koparıyorsunuz bu şekilde. Chp'nin ne hale getirildiğini görebilmek için bu elemanı takip etmeye gerek yok , dolayısıyla eleştiri yapanları Jahrein takipçisi diye hor görmek de yanlış. Oy verip vermeme kısmı ayrıdır , bu konuda da fikir belirttim , RTE karşısında kim varsa ona oy vereceğim fakat bu Chp'nin yanlışlarını görmezden gelelim demek değil. Eren Erdem denen herif milleti fişlemeye başladıklarını kendi itiraf etti , aylarca propagandalarını yapmış olan bir genci sırf eleştirildi diye ifşa etti. Gücü ele aldıklarında bunları değiştirmek daha kolay olacak yoksa kesinlikle masum değiller bunu kabullenin. Daha şimdiden jurnalcilik işine girmişler bile , o yüzden eleştiri almaları ve kendilerine çeki düzen vermeleri şart. Bu performansla giderlerse zaten unutun seçimi kazanmayı , o zaman kimi suçlayacaksınız ?

ülkede demokrasi yok mu? isteyen istediği partiye oy atabilir. hayatında chp ye oy atmamış adamlar chp nin iç yapısını sorguluyor!! vay kılıçdaroğlu yada imamoğlu nasıl aday olurmuş da mansu yavaş olamazmış diyorlar. kardeşim elinizden tutan yok 100 bin imza toplarsanız değil mansur yavaş'ı köksal babayı bile cumhurbaşkanı adayı yaparsınız! chp aday göstermezse mansur'u siz aday yapın. bırakın chp nin sorunlarını chp liler dert etsin oy atmadığınız partinin iç meselelerinden size ne?

Kürt sorunuyla solun üzerine oynamak klasik bir olay. Türk solunun içinden çıkamadığı durum her zaman bu olmuştur. Shp zamanında Erdal İnönü'nün başına gelenlerden başlayarak günümüze kadar tekrar eden bir olay. Merak edenler Shp-hep ittifakı zamanında olayların nasıl geliştiğini inceleyebilir, önümüzdeki günlerde yaşayacaklarımıza ışık tutacaktır diye düşünüyorum. Bu konunun üzerine gelineceği belli, sürpriz falan olmamıştır diye umuyorum jahrein olmasa fahrein o olmasa başka biri gerçekten foncu, gizli akpli ya da değil hiç farketmez birisi buraları kaşıyacaktı. Senin buna karşı üretilmiş bir argümanın bir cevabın, dik bir duruşun yoksa bu şekilde kalmaya mahkumsun. Van'da başka Trabzon'da başka konuşarak maalesef bu işler olmuyor.

Ek olarak cb adayı olarak KK dayatması kabul edilemez, ben açıkçası 2 senedir falan aday olacağını düşünüyorum @Alp Memduh Kalyoncu ahbertimle de konu hakkında konuşuruz arada. Böyle bir akıl tutulması benim gözümde ihanetle eş değer olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt