Arjantin 1-0 Nijerya | 12 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Arjantin 1-0 Nijerya | 12 Haziran | Maç Sonucu | TRT 1

cambiasso ve zanetti su takimda banko 11 oynardi sirf kisisel meseleleri yuzunden yaptigina bak maradonanin,Bizdeki sansada ne demeli di maria denilen adam transferin gozdesi olucak fiyati yukselicegine dusucek bu performansla, giovani ye gel alamiycaz adami hayret birsey. sans yok bizde sans

Nijerya'nın kalecisi süpermiş be.

Arjantin en fazla ceyrek final gorur.

Bu Ömer Üründül neden Tevez'in ilk yarıdaki oyununu yerin dibine soktu anlamadım. Adam ilk yarıda Messi'den sonra en etkili adamıydı Arjantin'in. Çok top taşıdı ileriye etkili olarak, bir asistini Higuain yedi. Anlam veremedim.

Arjantin beklediğim gibiydi.Hala çok eeksikleri var bu takımın basit pas hataları, defansif hatalar felan işi zor açıkçası.

Messi yine insanüstü performans gösterdi biraz şansı olsa 2-3 gol atabilirdi..Higuan yerine Agueroyu oynatırdım ben olsam.Veron beklediğimden iyiydi ama cambiassonun olmaması kötü.

Son olarak Messi için bu adam Barcelonadan başka takımda oynayamaz ronaldo kendini her takımda ispat etti diyen kişilerede iyi bir kapak olmuştur bu maç

Milito'nun doğum günüymüş lan bide yapılır mı bu ya kaçta giriyor oyuna :D

Gutierrez'midir nedir o adam torpillemi Arjantin'de oynuyor arkadaş. Nijerya'lılar otoban yaptı o kanadı.

Arjantin beklediğim gibiydi.Hala çok eeksikleri var bu takımın basit pas hataları, defansif hatalar felan işi zor açıkçası.

Messi yine insanüstü performans gösterdi biraz şansı olsa 2-3 gol atabilirdi..Higuan yerine Agueroyu oynatırdım ben olsam.Veron beklediğimden iyiydi ama cambiassonun olmaması kötü.

Son olarak Messi için bu adam Barcelonadan başka takımda oynayamaz ronaldo kendini her takımda ispat etti diyen kişilerede iyi bir kapak olmuştur bu maç

Oynayamaz diyen olmadı Barcelona´da ki kadar başarılı olamaz dendi .

Bu Ömer Üründül neden Tevez'in ilk yarıdaki oyununu yerin dibine soktu anlamadım. Adam ilk yarıda Messi'den sonra en etkili adamıydı Arjantin'in. Çok top taşıdı ileriye etkili olarak, bir asistini Higuain yedi. Anlam veremedim.

Aynen hocam bende buradakilere anlatamıyorum etkiliyor kollektif Ömer :asd:

Arjantin'in orta saha alarm veriyor. Alma sen Cambiasso ve Zanetti'yi alma :)

Kesinlikle....

Bu arada Messi yi eleştiren arkadaşları anlamıyorum. Daha ne yapması gerekiyordu? Barcayla Arjantini karşılaştırıp yorum yapmayın. Oyun taktikleri farklı. Messi maçta yakaladığı pozisyonları hep kendi yarattı. Elinden geleninde fazlasını yaptı. Sadece şanssızdı gol atamadı. Bu durumun böle olmasının sebebide Maradonanın taktikten anlamayışıdır.

O kadar yıldız var takımda Messi'nin ayağına bakıyorlar.

Bu arada dün Giovani'ye zaman zaman görünmedi diyorduk da bugün süper yıldız 40 milyon euroluk Di Maria kaç kez top aldı? Buna da bakmak lazım.

su oyuncularla oynatigi oyuna bakin maradona bu isden anlamiyor

arjantini gecmeyin ama hemen alistirma maclari bunlar

Mükemmel verkaçlar yaptı ya hayran kaldım.Higuain yerine bence Milito oynayacak onu soktu oyuna çünkü

İyi yırttı Arjantin. Bunları perişan eder büyük takımlar. Defans sıfır takımda.

santosa laf atanlar ne dedigini bilmiyor

simdiye kadar en iyi messiydi ikinci santos

Arjantin bu futbolu ile şampiyon olamaz bu turnuvada.Orta alanı ofansda çoğalamadığı gibi çok pas hatasıda yapıyor.Malesef maradonanın en büyük hatası cambiasso yu takıma almaması oldu.Veron maçda çok kötüydü ve çok pas hatası yaptı.İleri uçda ise tevez yokları oynadı,sadece 1 posizyonda takımına gol yolu açtı oda 4e 2 yakaladıkları posizyondaydı.

Maradona ise maç boyunca takımı izledi.Zaten teknik adamlık konusunda başarısız olan maradona eldeki güçlü kadrosuna rağmen umut veren bir futbol ortaya koyamadı.Grupdan çıkar arjantin ama sonraki maçlarda fazla ileriye gidemez.

Benim favori takımım ispanya.Takım oyunu ve total futbolda ispanya hem oyuncuları hemde kalitesi ile bu turnuvanın en güçlü ekibi.Şayet iniestada oynar ise ispanya şampiyon olur düşüncesindeyim..

Messi sadece gol atamadı, onun dışında herşeyi yaptı. Şu maçta Messi'nin performansı 10 üzerinden minimum 9'dur. 9,5 da verilebilir.

Geri
Üst Alt