Arjantin 1-0 Nijerya | 12 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Arjantin 1-0 Nijerya | 12 Haziran | Devre Arası | TRT 1

Doğukan 4-6 gol oynamış, golcüler gol atamayınca çıldırıp burada topçu değil diye saydırmaya başlıyor..Ciddiye almayın..

higuanin attigi golleri bi izleyin bu sezon bitiriciligini gormek icin

ayrica top balon gibi sekio bunun da cok etkisi var bence forvetler zorlaniyor

uzaktan ve karambolden cok gol izlicez bu sene

Ne alaka yahu ?

2 tane net pozisyona girdi ve atamadı adam ve bu eleştiriliyor.. Higuain adam değil gibi saçma eleştiriler dışında doğru konuşuluyor.. Tevez kaçırsın Messi kaçırsın onlar da eleştirilir..

Aynen:tiphat:

Ne alaka yahu ?

2 tane net pozisyona girdi ve atamadı adam ve bu eleştiriliyor.. Higuain adam değil gibi saçma eleştiriler dışında doğru konuşuluyor.. Tevez kaçırsın Messi kaçırsın onlar da eleştirilir..

onu diyom yaa onlar o pozisyonlara giremiyorlar bile.

Aha Nijerya büyü yapmış :D

yahu ben arjantin takimi hakkindaki gnel dusuncemi soyluyorum tevez kotu demedim

takim olarak bakinca tevez veron ve dimichelisin cok hayrani degilim sahsen su formasyonda

arada takimin duraklama sebebi bu bence

Doğukan alınma..:lol:

oyuncu bazında konuşmayın arjentin berbat oynuyor messi çok iyide hu,iguen berbat değil yanitakım oalrak kötüler daha birilerinin fanları olup burda isimleri yorumlamasınlar.

İleri uçta onlar oynasa onlar da girer hatta Tevezle Messi daha iyi girer emin ol... Yaptığın bu yorum eleştirdiğin yorumlardan daha saçma kusura bakma... Farklı yerlerde oynayan adamları kıyaslıyorsun...

Ben bir link buldum spiker yok,logo yok,skor yok,dakika yok :D ama görüntü harika

Ömer Üründül bombalara devam etti yine.Aguera dedi.Dedim kim lan bu,sonra düşündüm Aguero.

Messi bu gece koymadan rahat durmayacak. Buraya yazıyorum ha a dostlar.

İleri uçta onlar oynasa onlar da girer hatta Tevezle Messi daha iyi girer emin ol... Yaptığın bu yorum eleştirdiğin yorumlardan daha saçma kusura bakma... Farklı yerlerde oynayan adamları kıyaslıyorsun...

yaww arjentin ileri ucamı gidebildi tevezde forvet messi biraz değişikj oynuyor haklısında arjentin ileri ucada gidemiyorki gruplardada böyle oynuyorlardı uzaktan şut felan atıyorlardı.

Ömer kesssssssssss

vallahi arjantin de önceden riquelme-saviola-crespo daha iyi oynuyordu,hiç bir organize atakları yok.

yaww arjentin ileri ucamı gidebildi tevezde forvet messi biraz değişikj oynuyor haklısında arjentin ileri ucada gidemiyorki gruplardada böyle oynuyorlardı uzaktan şut felan atıyorlardı.

Dostum onlara lafım yok ki :) Bak 4-2-3-1 oynuyorlar ilerde Higuain arkasında Messi Maria ve Tevez var... Gole en yakın adam Higuain.. Ondan gol bekliyoruz biz de..

Geri
Üst Alt