Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.817
- 1.723
- 473
Bu ikili manyak oldu.
Levent üsteğmen mesut'u zortlatmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ikili manyak oldu.
İlk geldiği bölümde dede yaptı Mesut'u.Levent üsteğmen mesut'u zortlatmış![]()
fırtına levent effectDün reytinglerde totalde 1. Olmuş zuahah
Çocukken hep Sarp abi gibi vücudum olmasını isterdim adam şu yaşa geldi hâla fiziği iyiSaygılar Sarp abi yav
![]()
Kadınlardan soğuduğu yönünde beyanatı var.
Bu beyanatı neden bana veriyor onu anlamış değilim.
Ekli dosyayı görüntüle 305197
erkeklere mi kaldırıyordunÇocukken hep Sarp abi gibi vücudum olmasını isterdim adam şu yaşa geldi hâla fiziği iyiSaygılar Sarp abi yav
![]()
Çocukken hep Sarp abi gibi vücudum olmasını isterdim adam şu yaşa geldi hâla fiziği iyiSaygılar Sarp abi yav
![]()

Benim ilgilendiklerim kadınlar Feyamuzerkeklere mi kaldırıyordun
Sen hiç heveslenme ulan
Barış Bozo'dan sonra hala Murat'ı arıyormusun ?fırtına levent effect
![]()
Hüsnü Çoban'ın kızları bunlar mıymış? Eskiden izliyordum o yüzden sol taraftakini anımsıyorum ama diğerini hiç bilmiyorum izlemeyeli çok oldu.
![]()
Hüsnü Çoban'ın kızları bunlar mıymış? Eskiden izliyordum o yüzden sol taraftakini anımsıyorum ama diğerini hiç bilmiyorum izlemeyeli çok oldu.
bu sefer güldürmedi. Aylin komiser olalı 13 sene oluyor, yani 13 senedir telefonlara o bakmıyor.Aylin: Güneşten kopan bir parça hızla dünyaya yaklaşıyor abi, yaklaşık 0.0000001 ışık yılı kadar zaman kaldı çarpışmaya.
Mesut: Tamam Aylin olay yerine yakınız.
Dizi zaten 83 senedir devam etmiyor mu renktaş? 13 çok sayılmaz.bu sefer güldürmedi. Aylin komiser olalı 13 sene oluyor, yani 13 senedir telefonlara o bakmıyor.