- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Atayım@Recep Buruk şak diye bi 100k göndersene knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atayım@Recep Buruk şak diye bi 100k göndersene knk
On sene once ailemden yukluce miktarda borc almistim. Bunca zaman gecti hic istemediler. Ama uzerimde olusturdugu baskinin tarifi yoktu. Gectigimiz gunlerde fazlasiyla beraber odeyebildim. Neyse ki usd alip usd verdik. Uzerimde ki yukten kurtuldugum icin mutuluyum.Ben de hep borç veren taraftayım.
Detaya girmeden bir arkadaşıma 5 yıl önce bir borç vermiştim. O dönem benim maaşımın 2 katından biraz daha fazla bir paraydı, iyi paraydı yani. 3 ay önce o parayı aynen iade etti. Bugün maaşımın 5'te 1'ine falan denk geliyor. Hani hiç ödemez diye bekliyordum ben çoktan unutmuştum ve helal etmiştim kendimce ama ödeyince de böyle enteresan bir durum çıktı ortaya.
Bir gün de lafını etmedim, etmem de zaten. Ama sorsanız neler söyler benim hakkımda.
Ailenin durumu farklı tabii abi, çekirdek ailede hele borç diye bir şey zaten konuşulmamalı. Doğrusunu yapmışsınız yani, sen de en güzelini yapmışsın.On sene once ailemden yukluce miktarda borc almistim. Bunca zaman gecti hic istemediler. Ama uzerimde olusturdugu baskinin tarifi yoktu. Gectigimiz gunlerde fazlasiyla beraber odeyebildim. Neyse ki usd alip usd verdik. Uzerimde ki yukten kurtuldugum icin mutuluyum.