📺 #ArkaPlan | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray

Ben bu olaya takıldım.... İrfan hoca hayırdır?

1727811841217.png
1727811868023.png
1727811895859.png
1727811945066.png

"içindeki fb aşkını saklayamamış ya. zaten kköy'de BORU GİBİ 3 tane sokmamızı hazmedememiş gibi bir hali var" der gibisin ve bizi üzeyir'sun. üzeyir. :d
valla irfan hocanın tepkisizliği ,sakinliği beni üzeyir.. Ha sakin adam seven Ergün penbeci ler , Hakan baltacılar veya veli baltacı lar farklı düşünüyorsa ona da saygı duyarım...

valla irfan hocanın tepkisizliği ,sakinliği beni üzeyir.. Ha sakin adam seven Ergün penbeci ler , Hakan baltacılar veya veli baltacı lar farklı düşünüyorsa ona da saygı duyarım...
bu şekilde devam ederse üzeyir
v. baltacı'dan füze yir :d

Adamlar geçen sene maç sonu stadımızda at koştururken biz koridorda galibiyet kutluyoruz
neden lan ?
vursanıza kahbelere içerde dışarda

Ne geceydi ama. Başından sonuna kadar mükemmel bir taktik anlayış ve disiplinli sezonun en önemli galibiyetini aldık. Gabriel Sara, Torreira, Mertens, Sanchez, Abdülkerim, Muslera, Jakobs, Barış ve tabiki Osimhen harika oynadılar. Yunus maçın adamıydı. Unutulmaz gece
3lo2ox.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar geçen sene maç sonu stadımızda at koştururken biz koridorda galibiyet kutluyoruz
neden lan ?
vursanıza kahbelere içerde dışarda
Sahaya girmememiz için kapı yerine sahanın girişine kepenk yaptırmışlar.

1727849128132.webp

3-3 kasımpaşa maçı bende bu maçın tüm haz veren efektini yokettiği için pek yorumlayamıyorum

Geri
Üst Alt