Arne Slot: "Galatasaray %20'lik bir penaltıyı %100'e çevirdi, akıllıcaydı"

Arne Slot "There is construction. they stole our three points. They won't make us champions as long as I am here. But I will keep fighting against this construction. UEFA might crack if I speak once. Our fans should believe in me".

kendim uydurdum :D
@Alper Altun admin benim mesaji düzenleyip sonuna kendim uydurdum yazmış. :) La bu mesajın kendisinden daha komik.

Gsc bünyesinde bu mesajı ciddi kabul edecek insan olabileceğini düşünmen bize hakarettir üstad.

@Alper Altun admin mesaji düzenleyip sonuna kendim uydurdum yazmış. :) La bu mesajın kendisinden daha komik.

Gsc bünyesinde bu mesajı ciddi kabul edecek insan olabileceğini düşünmen bize hakarettir üstad.
Mourinho’yu gördükten sonra Slot da böyle ağlarsa şaşırmam valla.

Bize yenilen yapı diye ağlamaya başlıyor.

@Alper Altun admin benim mesaji düzenleyip sonuna kendim uydurdum yazmış. :) La bu mesajın kendisinden daha komik.

Daha yukarida 2 kisi inanmis, sen forumun zeka seviyesini cok yukarilarda goruyorsun galiba ;D

Daha yukarida 2 kisi inanmis, sen forumun zeka seviyesini cok yukarilarda goruyorsun galiba ;D
Akıl vermek gibi olmasın hemen forumdaslari lekelemek de istemem ama bu mesaja inanan arkadaslara "antudan mi geldiniz?" diye bir sormak lazım bence :)

Gerçi sonradan paylaşılan videoları da benim uyduruk mesajdan farklı değil. Fener'e mi yanliyor ne? Liverpooldan sonra bir de feneri koparirim ayağı mi yapıyor acaba?

Ne zirladin yahu, 80 den sonra ite kaka aldigin mac olayi tutmadi iste. Hazimsizlik zor sey.

Sirf bu yuzden chelsea yener umuyorum.

Bu Slot g.tu kurtarma peşinde
Kendi taraftarına oynuyor

gs büyüklüğü artık canımı sıkmaya başladı

liverpool tdsi bile ağzından düşürmüyor kulübü

yapı son gaza basmış, dünya basınında gs büyüklüğünü konuşturuyor

Bunlar liglerinde dan dun giriyor birbirlerine penaltı verilmiyor verilmesi gerekirken
Bizim ligde yanından geçerken düşersen penaltı veriliyor verilmemesi gerekirken
Bunlar ikili mücadelerde sert oynamaya alışmışlar avrupanın diğer yerlerinde bu kadar sertliğe müsade edilmiyor. Bu yüzden avrupa standartlarında kararlar görünce şaşırıyorlar. Bizim ligde de kendimizi yere atma kolay faul almaya çalışma tembelliği var. Bizimkiler de avrupa standarlarında kararlar görünce şaşırıyorlar. İki lig de problemli aslında.

1 haftadır bizim konuşmamız nekadar sacmaysa bu saçsiz herifin konusmasida okadar sacma

Osimheni 75 e aldığımız için çok şanslıyız. 10 gol atan 19 yaşındaki adamlara 75 milyon fiyat çekiyorlar.

yav net çenesine sert darbe varken böyle ağlamaları garip hakikaten

ama hakem mevzularının sadece bizde olmadığını milletin görmesi açısından faydalı bi açıklama

Ağlak çıktı bu da

Chelsea seslerini keser umarım

Geri
Üst Alt