Arne Slot: "Galatasaray, Frankfurt mağlubiyetinde şanssızdı"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Liverpool TD Arne Slot: "Galatasaray, Frankfurt mağlubiyetinde şanssızdı. İzledim maçı. Kaçırdıkları goller oldu, biraz da kötü şans. O maç bir daha oynansa asla 5 gol yiyeceklerini düşünmüyorum. Bu sezon sadece 2 gol yemiş bir takım Galatasaray. Çok iyi bir takım ve çok iyi bir hocaları var. Kazanmayı bilen, lig kazanmayı bilen ve şampiyon olmayı bilen bir takım. Biz hazırız."

Arne Slot: "Galatasaray, Palace'a göre farklı bir takım. Yenmesi de zor bir takım. Ligde 7'de 7 yaptılar. Mental olarak da güçlü olduklarını düşünüyorum. Galatasaray rakip olarak bizim için zor bir takım. Ama Palace ve Galatasaray çok farklı takımlar ve onları karşılaştıramam."

Soru: "İyi bir duran top kullanıcısı Gabriel Sara'nın yarın oynamaması sizin için avantaj mıdır?"

Liverpool TD Arne Slot: "Gittikçe futbolun duran top oyununa dönüştüğünü görüyoruz. Bu tip futbol tarzını her yerde görüyoruz. Hangi takım olursa olsun iyi hazırlanmalısınız duran toplara."

1759172034993.webp

zaten sinirlerimiz bozuk, hazırız maziriz diyor

Beklenildiği gibi Arne Slot ve Liverpool cephesi takımımızı çok ciddiye almış görünüyor ufak bir tedirginlik seziyorum Arne'de

Topçulardan kim konuşmuş var mı açıklama atmosferi falan övmüştür belki

Geri
Üst Alt