arne slot

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1761579718202.webp

hollandalı teknik direktör arne slot, 17 eylül 1978 tarihinde hollanda'da dünyaya geldi.

geçen sezon liverpool ile premier lig şampiyonluğuna ulaşarak ilk sezonunda başarıya ulaştı, ancak son haftalarda brentford'a (3-2), manchester united'a (1-2), chelsea'ye (2-1), galatasaray'a (1-0) ve crystal palace'a (2-1) yenilirken, şimdi onun kulüpteki görevi baskı altında olduğu konuşuluyor.

kovuldu sandim ,cok gulecektim

Antenin teki

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 maça kovulur bu. Yalnız iyi hoca mı kötü hoca mı emin değilim şu an.
Şampiyon oldu ilk senesinde ama Di Matteo gibi tek sezonluk hoca olabilir bu da.

3-4 maça kovulur bu. Yalnız iyi hoca mı kötü hoca mı emin değilim şu an.
Şampiyon oldu ilk senesinde ama Di Matteo gibi tek sezonluk hoca olabilir bu da.
di matteo ile yakindan uzaktan benzerligi yok ki? slot sonucta kendini hollanda'da feyenoord ile de kanitladi ve orada da sampiyon oldu.

di matteo ile yakindan uzaktan benzerligi yok ki? slot sonucta kendini hollanda'da feyenoord ile de kanitladi ve orada da sampiyon oldu.
Hollanda Ligi dünyanın en rezil ligi ya Bundesliga ile birlikte. Buralarda yapılan istatistiğin de, kazanılan kupanın da zerre bir önemi yok bana göre.

Hollanda Ligi dünyanın en rezil ligi ya Bundesliga ile birlikte. Buralarda yapılan istatistiğin de, kazanılan kupanın da zerre bir önemi yok bana göre.
sadece 3 buyuk ligin basarilarina endeksleneceksek kimsenin basarisi olmayacak mi? okan buruk'ta oylesine sampiyon oluyor galiba o mantikla.

sonucta orada basarili olmus, tek sezonluk hoca mi acaba diyemeyiz onu demek istiyorum.

sadece 3 buyuk ligin basarilarina endeksleneceksek kimsenin basarisi olmayacak mi? okan buruk'ta oylesine sampiyon oluyor galiba o mantikla.

sonucta orada basarili olmus, tek sezonluk hoca mi acaba diyemeyiz onu demek istiyorum.
Türkiye Ligi kaliteli değil ama dibine kadar zor ve rekabetçi bir lig.
Bundesliga ve Hollanda ligleri bildiğin farmers lig abi. Herkes her şeyi yapabilir yani. Seni oraya forvet olarak transfer ettirsek sen bile 20 gol atarsın.

Rıza Çalımbay gibi kovulma hikayesini her şey bir Galatasaray maçıyla başladı diye anlatır artık.

Geri
Üst Alt