Arrow | 5. Sezon Finali

Hemen başla moruk sağlam dizi.

Öyle diyorlar da böyle hatun varsa sağlam bi direksiyon hakimiyeti lazım. Yoksa deviririz kamyonu bi yere :D

Şaka bi yana vakit sıkıntısı yaşıyorum. Film dahi zor izliyorum. Hele yeni bi diziye başlamak çok zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Öyle diyorlar da böyle hatun varsa sağlam bi direksiyon hakimiyeti lazım. Yoksa deviririz kamyonu bi yere :D

Şaka bi yana vakit sıkıntısı yaşıyorum. Film dahi zor izliyorum. Hele yeni bi diziye başlamak çok zor.

Sabancı holding yönetim kurulu başkanımısın renktaş :asd:

Sana verilebilecek en büyük ceza la bu :D

öyle bir diziki bir bölüm 3 saat olsa yetmez adadan ayrı bir dizi çıkar şehirden ayrı bir dizi çıkar :D bize uyarlasalar 1 bölüm 5 saat olur :D

2x08 izledim işin yoksa 1 hafta bekle şimdi 9 un fragmanıda izledim iyice sabırsızlandım

yirim <3

AR201A_0073bc.jpg

İlk 2 bölümü izleyip bırakmıştım nedense, devamı gelmedi başka dizilerin yoğunluğundanda olabilirdi tekrardan başlıyorum sonunda.

Slade Wilson'un kotu adam rolunde karsimiza cikmasi baya bi sacma olmus. Acikcasi uzuldum. Seviyordum onu.

Geri
Üst Alt