Arrow | 5. Sezon Finali

işler bayağı karıştı. parçacık deneyi, roy'a ilacın enjekte edilmesi, slade'in düşman tarafında olması. adada neler olacak, şehirde neler olacak hepsi soru işareti ve insanı merakta bırakıyor. shado da yaşarsa şaşırmam, o derece yani :D kolaysa 1 ay aranın bitmesini bekle.

oliver'ın da hala laurel olunca kör oluyom zart zurt demelerinden yıldım yeminle. ne güzel sezon başından beri felicity'e çıtırlanıyosun diye seviniyoduk hemen hevesimizi kursağımıza diz.

felicity-smoak-and-spark-earrings-by-peggy-li-creations-gallery.jpg

Arrow-City-of-Heroes-premiere-stills-Felicity-Smoak-in-blue.jpg

yirim <3333

Fantastic Four gibi oldular simdi. Iyi de oldu. Roy'u severim. Guzel bir karakter.

"my name is oliver queen and im 100 yilin pezevengi "

yorumu yapmislar :D:D

Cidden yaa. Oliver da her gün başka biriyle. Bi Felicity'e niyetlenmedi heralde :D

Başladım diye izliyorum ama saçma dizi bana göre, daha doğrusu çok tarzım değil.

Yeni başladım 5 bölüm filan izledim muhtemelen bir kaç bölüme tamamen sıkılacağım sadece ada kısmı olsa ya da orası daha ağırlıklı olsa belki belki açardı dizi ama şu haliyle devam ederse çok kestirilebilir sıradan geliyor.

Yeni başladım 5 bölüm filan izledim muhtemelen bir kaç bölüme tamamen sıkılacağım sadece ada kısmı olsa ya da orası daha ağırlıklı olsa belki belki açardı dizi ama şu haliyle devam ederse çok kestirilebilir sıradan geliyor.

Dizi çok kestirilebilir değil de ada sahneleri ağırlıklı olsa daha iyi olur :ka21:

yemişim daha iyi daha kötüsünü ulan 10 gündür arrow yok daha 2 3 haftada yok sanırım :42:

Geri
Üst Alt