- 23 Aralık 2008
- 60.014
- 57.542
- 4.933
sıkışık kadroda forma bulma şansı bulamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi de şu ırkçı kafayla uğraşıyoruz arkadaş ya. Adam Ermeni diye politik gerginliğin bir parçası olmak zorunda mı? Bu adam asker değil, cephede savaşmamış, siyasetçi değil bişe değil. Adam F U T B O L C UAzeriler istemiyorlar bu çocuğu almamızı.
Ben de aynı fikirdeyim. Spor başka politika başka.Bi de şu ırkçı kafayla uğraşıyoruz arkadaş ya. Adam Ermeni diye politik gerginliğin bir parçası olmak zorunda mı? Bu adam asker değil, cephede savaşmamış, siyasetçi değil bişe değil. Adam F U T B O L C U
Ha kendisi de bu tip mevzuların içerisinde yer almaktan çekindiği için gelmek istemiyor belli ki. Nefret ediyorum böyle konulardan ama, ilerde başımız ağrıyabilir bu saçmalıklar yüzünden. O yüzden sanırım en temizi vazgeçmek bu transferden.
Ayrıca biz zaten bu ülkede Ermeni vatandaşlarla birlikte yaşamıyor muyuz? Sen adamı Ermeni diye almadığın zaman bu sefer de Ermeni vatandaşlar, Ermeni taraftarlar incinecek. İşin bir de bu yönü var. 2023 yılında hala bu zırvalarla uğraşmak utanç verici gerçekten.
İşte o iş öyle olmuyor maalesef adamın gelmeme sebebi bir kere politik, yarın ermeni soykırımını anıyorum diye paylaşım yapsa bunu bu ülkede kaşırlarBi de şu ırkçı kafayla uğraşıyoruz arkadaş ya. Adam Ermeni diye politik gerginliğin bir parçası olmak zorunda mı? Bu adam asker değil, cephede savaşmamış, siyasetçi değil bişe değil. Adam F U T B O L C U
Ha kendisi de bu tip mevzuların içerisinde yer almaktan çekindiği için gelmek istemiyor belli ki. Nefret ediyorum böyle konulardan ama, ilerde başımız ağrıyabilir bu saçmalıklar yüzünden. O yüzden sanırım en temizi vazgeçmek bu transferden.
Ayrıca biz zaten bu ülkede Ermeni vatandaşlarla birlikte yaşamıyor muyuz? Sen adamı Ermeni diye almadığın zaman bu sefer de Ermeni vatandaşlar, Ermeni taraftarlar incinecek. İşin bir de bu yönü var. 2023 yılında hala bu zırvalarla uğraşmak utanç verici gerçekten.
Verdiğin örnek hiç olmamış. Öyle bir söz ederse, kaşımak bir yana linç ederler ve haksız da olmazlar...İşte o iş öyle olmuyor maalesef adamın gelmeme sebebi bir kere politik, yarın ermeni soykırımını anıyorum diye paylaşım yapsa bunu bu ülkede kaşırlar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sefer o paylaşımı yapmasa kendi ülkesi bu duruma tepki gösterir, işte bu yüzden ben gelmesini hiç istemedim.Verdiğin örnek hiç olmamış. Öyle bir söz ederse, kaşımak bir yana linç ederler ve haksız da olmazlar...
Bakasetas veya Siopis' in, ''Trabzon da, İstanbul da bizimdir, elbet bir gün Yunanistan topraklarına katacağız!'' dese neler olacağını bir düşün bakalım...
Kulüpler düzeyinde milliyetçiliğe yer yoktur...
Yunan komşularımız, ülkemizde faaliyet gösteren profesyonel sporcularından antitürk söylemler beklemedikleri gibi, Ermeniler de beklemeyecektir, merak etme.Bu sefer o paylaşımı yapmasa kendi ülkesi bu duruma tepki gösterir, işte bu yüzden ben gelmesini hiç istemedim.
Bunun ırkçılıkla alakası yok.
Ha ayrıca burayla ilgili kafasında soru olması da çok saçma bizim ülkede Ermeni asıllı Türk vatandaşı çok yesilcam sanatçılarımızin birçoğu ermeni asıllıdır ama Türkiye dışında ki Ermenilerde anormal bir Türk düşmanlığı var
Tam ayni sey degil, birinde bir olayin tarihte ne sekilde yasandigina dair bir iddialasma mevcut, digerinde sacma sapan bir sekilde ulkenin butunlugune aykiri bir soylem var. Birinin olma ihtimali dolayisiyla oburunden cok daha fazla.Verdiğin örnek hiç olmamış. Öyle bir söz ederse, kaşımak bir yana linç ederler ve haksız da olmazlar...
Bakasetas veya Siopis' in, ''Trabzon da, İstanbul da bizimdir, elbet bir gün Yunanistan topraklarına katacağız!'' dese neler olacağını bir düşün bakalım...
Anektodal bir kanitla genis bir insan grubuna ithamlarda bulunmak pek saglikli olmuyor.Yunan komşularımız, ülkemizde faaliyet gösteren profesyonel sporcularından antitürk söylemler beklemedikleri gibi, Ermeniler de beklemeyecektir, merak etme.
Bir dönem iş icabı İstanbul' da epey Ermeniyle tanıştım, içlerinde en mülayim ve samimi davranan bir ailenin masasında, TR nin 1/3 ünü Ermenistan sınırlarına dahil eden haritayı görmezden gelmiştim, hemen dürüp kaldırdılar sonra. Ülkemizdeki Ermeni vatandaşlar da pek farklı değiller; karşılıklı bilenmişlik söz konusu ama dediğim gibi, kulüpler düzeyinde bunların bir önemi yok...
Gerçek hayatta da özellikleri böyle ise Zaniolodan 10 kat daha fazla ihtiyacımız olan oyuncu. Vanlı ermeni maraklıyanın Fenerde oynamasına takılmayan ve bu adamın bize gelmesini istemeyen Azeriler yaktı bizi bu arada söyleyeyim.