Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Lan yine mi buna takıldık? Adam hani Türkiye'ye gelmek istemiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar zor durumdalarsa 5-10m arası bitersözleşmesi bitiyor seneye.
milli maç yapamıyor. avrupa oynayamıyor.
5 büyük ligden kolay kolay almazlar.
fazla seçeneği yok kendisinin de kulübünün de.
bunun üzerine karşıma bu çıktı, işe bak.
dedigin gibi kendi halki benceÇekincesi bizden çok kendi halkından sanırım. Yoksa buradaki tepkiyi pek sallayacağını sanmam çünkü en azından bizim taraftar bağrına basar herifi ne olursa olsun. Açıkçası Türkiyede çıkabilecek bir problemden dolayı mı çekiniyolar yoksa bizden nefret ettikleri için mi göndermiyorlar çocuğu tam anlayamadım.
Performansında da sanırım düşme olmuş 2. yarıda. Baturina hala bana daha iyi geliyor gerek alt yapısı gerekse Hırvat oluşu ile.sözleşmesi bitiyor seneye.
milli maç yapamıyor. avrupa oynayamıyor.
5 büyük ligden kolay kolay almazlar.
fazla seçeneği yok kendisinin de kulübünün de.
İyi oynarsa fenerliler de net olarak yapar.Ondan yana sıkıntı yoktur kendi halkından dolayı sıkıntı vardır bu doğru. Taraftar olarak bizden yana da sıkıntı olmaz ama deplasmanlarda her gittiği yerde ırkçı küfürlere, saçma sapan tepkilere maruz kalıp duygusala bağlama ihtimali olur mu bence önemli. Israille bir gerginlil olduğunda Balili’ye tepkiler oluyordu diye hatırlıyorum sanki. Gerçi uzun yıllar da oynadı. Revivo da rahat etti mesela. Ama Ermeni olunca olumsuz daha farklı olabilir. Gerçi Ermenistan’ın uzun yıllar bir girişim yapmayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla rahat da edebilir ilk geldiğinde karşılacağı 1-2 tepkiden sonra. Karışık mevzular. Trabzon, Konya, Sivas deplasmanında bir gol atsa ortalığın karışmayacağının garantisi yok mesela.
Hala ermeni muhabbeti yapıyorlar. ülkenin %48'sinin gitmeyeceği saraya paşinyan gitti. Hala o şu bu ermeni yahudi lafı edenin akıl sağlığını sorgulamak lazım.
Valla çok da iyi topçu değil ama bizim oyun yapımıza uyan bir tarzı var parlatma şansımız çok yüksek.Ulan ne abartiyorlar bunu da
ermeniden kime hayır gelmiş zaten
Valla çok da iyi topçu değil ama bizim oyun yapımıza uyan bir tarzı var parlatma şansımız çok yüksek.