Arsenal Forvetini Buldu

Aradıkları forvet olduğunu hiç sanmıyorum.

Tam Arsenallik adam aldı Wenger. İyi takım kurdular. Haydi bakalım. Eski günler..

Jiru ve sanogoyla iyiydik ya. Bu arada arsenalliler bunak wenger hakkında ne düşünüyorlar acaba. Manu falcaoyu alıyor copunu sana iteliyor. Hazmetmesi kolay değil.

Premier lig gibi bir ligde, bizim burada 3 büyükler dediğimiz takımların ilk 10 a girmekte zorlanacağı bir ligde, adam 18 yıldır çalışıyor 3 şampiyonluğu var her yıl CL de gruplardan çıkıyor, tam 18 yıldır ilk dört altına hiç düşmediler ve neredeyse maliyet yönünden her yıl transferde artıya geçerek yaptı bunları.

Ayrıca bu 18 yılda Chelsea 3 defa şampiyon olmuş, Manu 10, City 2, Liverpool ise 0 şampiyonluk yaşamış.

Wenger'in takımın başında olduğu sezonlarda ilk 4 altına düşmedi demiştim, mesela Liverpool 7 sezon boyunca ilk 4 te yer alamadı, Chelsea 5 defa ilk 4te yer alamadı, City zaten bu 18 sezonun 5 inde Premier ligde değildi, sadece 4 sezon ilk dörtte yer aldı bunların 2si de şampiyonluk yaşadığı yıllar.

Bence Wenger'i kötülemeden önce bu yazdıklarımı bir daha düşün, Sir Alex Ferguson'dan sonra İngiltere'de son yılların en başarılı menajeri Arsene Wenger'dir

yetenekli ama beyinsiz bir adam

arsenale zeki bir adam gerekiyordu ön tarafa

bizim icin iyi haber

Sıkıntı yok Giroud bizim maçta sakat değilse o oynar. Wenger zaten anlamıyor.

Arsenal de en çok çekinmemiz gereken isim Özil bence..Formda olursa bütün arladaşlarını oynatıyor...Cl atmosferi muhteşem biran önce gelsin istiyorum.....

Arsenal için çok iyi transfer bize en az 1 gol atar sorun yok:-)

Arsenal için iyi transfer.

Güzel transfer ama Welbeck'e gelene kadar çok adam var çekinmemiz gereken.

Bizde onu alacak ne vizyon var ne de yönetici aklı. Anca nerde çer çöp varsa onları toplarlar.

Gidip 3 tane alt seviye oyuncusu alacağına 1 tane adam gibi topçu al felsefesini hep benimsemişimdir.

GT-I9300 Tapatalk

Arsenal forvetini buldu: Prandelli

Geri
Üst Alt