Üye Görüşü Arsenal Maçı Şampiyon Yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray imkansizi sever. Balkes'e yenilmemiz de imkansızdi ama becerdiler :D belli mi olur imkansız puanları aliverirler şimdi de.

-Tapatalk-

Geçen sene juve macindan sonra da aynısını diyorduk biz bu gazla şampiyon oluruz diye lakin olmadi iste.

-Tapatalk-

bu oyuncu kadrosu ve prandelli ile olmaz boşuna heveslenmeyin beyler lanet olası kolay bir şampiyonluk daha kaçacak :42:

Bir mac ile olmaz o is. Lig istikrar ister, her maca ayrı konsantre ister.

Kaldı ki bizim oynadıgımız futbol fb'ninde gerisinde. fb en azından ara sıra hücum yapıyor, bizde oda yok.

Futbolumuzun pozitife dönmesi icin evvela kanatlı bir sisteme gecis yapmamız lazım. Bruma-Olcan her mac oynamalı yani..

Ben de aksine ligi kazanmak için Avrupa'dan elenmemiz gerektiğini düşünüyorum.Takımın 3 kulvarı kaldıracak kapasitesi yok ama Arsenal maçından en az 1 puan almamız lazım çünkü takımın bir ivme yakalaması gerek.

kırılma anı olarak gördüğüm için doğru 1 yaklaşım diye nitelendirebilirim bu konuyu

Bence yanlis bir düsünce. Ligin bitmesine daha coook var. Daha neler neler olacak kim bilir. Uzun vadeli düsünmek lazim.

biz bu sene zaten sampiyon olacagız

bu macın önemi yok

Arsenal maçı pozitif ivme verebilir ve sezonu daha olumlu bitermemizi sağlayabilir denmek istenmiş, bence OK.

lig bitmiştir. emeği geçen herkesi tebrik ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt