Arsenal'den Galatasaray'a Olumsuz Yanıt

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Arsenal'den Galatasaray'a olumsuz yanıt

unal-aysal-3-640.jpg

Galatasaray Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan oluşan hücum hattını, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Joe Campbell ile takviye etmek amacında. Sarı kırmızılı kulüp bu amaçla Kostarikalı yıldızı kulübü Arsenal'den resmen istedi ancak ilk görüşmede olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin isteği üzerine Londra'ya giden idari menajer Cenk Ergün, Arsenal Kulübü ile Campbell'ın kiralık olarak transferi için pazarlık masasına oturdu. Ancak yapılan ilk görüşmede İngiliz Kulübü, menajer Arsen Wenger'in bu transfere şimdilik soğuk bakması nedeni ile sarı kırmızılı kulübün teklifine olumsuz karşılık verdi. Ancak Galatasaray, Arsenal'ın transfer politikasında bir değişiklik olursa Joe Campbell'ın kiralanması için tarafların bir kez daha bir araya gelebilecekleri öğrenildi.

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

Olabilecek hedeflerin peşinden gitmektense olması en zor transferler uğruna aylar harcamanın mantığını çözemiyorum. Transfer olayını çoktan kapatmış olmalıydık.

Belliydi zaten.

Campbelli de istemiyorum artik. Beklemeye gerek yok Arsenal zaten vermeycek. Piyasa mis gibi Seydou Doumbia var. Sözlesmesi 1 sene sonra bitiyor, simdi ucuza alabillirz. Tam aradigmiz Forvet.

Kadir Ç. Hayirli bi haber verse şaşardim zaten.

Seydou Doumbia i alsinlar ozaman..

Dünyada bi bu kaldı sanki

Arkadaşlar Cenk Ergün cumaya kadar kalacakmış heralde . Wenger'i ikna etmek için yönetimden bir kaç kişi daha Londra'ya gelebilirmiş . Kaynağı söylemiyorum gizli .

Biz transfer felan yapmayız. Transfer nöbetininde kilitlenmesi lazım.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Kalsın takımda, sezon ortasında yine orta ayar bir takıma kiralanır. Şu anda ne net bir 11, ne de rotasyon oyuncusu olabilir Arsenal'da. Sorun bizim tek bir oyuncunun üzerine yoğunlaşıp, vakit kaybederek piyasadaki diğer oyuncuları kaçırmamız.

Bir çok Avrupa takımında oyuncu sirkülasyonu var. Nasıl oluyor da biz ekonomik şartlara uyan bir oyuncu bulamıyoruz, anlamak güç açıkçası.

gelse iyi olurda bize daha çok alternatif güçlü bir forvet lazım almeida'dan filan bahsetmiyorum ba iyi giderdi mesela..

bunlar bize eninde sonunda almeida kabul ettirecekler , hicten iyidir diye

Geri
Üst Alt