"Arsenal'i kesin yeneceğimize inanıyorum"

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
66904.jpg

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, Arsenal maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Albayrak, "Bu form grafiğimiz ve taraftarımızın desteğiyle İstanbul'da Arsenal'i kesin yeneceğimize inanıyorum" dedi.

Arsenal'ın daha önce 6 kez CL play-off oynayıp hep turu geçen taraf olduğunun söylenmesi sonucu, "Biz ilklerin takımıyız. Bu bizim için bir itici güç olacak. Arsenal'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne gitmek bütün dünya spor kamu oyunda büyük etki yapar. Arsenal dünya kulübü. Özellikle de iyi futbol oynayarak elersek, bu bizim için büyük bir motivasyon unsuru olacak. Artık sahada kim mücadele ediyorsa o kazanır. Ben takımımıza güveniyorum. Alnımızın akıyla bu eşleşmeden çıkacağız" dedi.

Özil'in BJK maçını iple çekiyorum yorumu için ise Albayrak, "Bizim de Demba Ba bu maçı iple çekiyor. EPL'de Arsenal'a karşı çok golü var. Önceki sezon PL'de oynadı, rakipleri Chelsea'den aldık. Bana kalırsa Ba'dan çekinmeleri gerekir. Bizde Wenger'in çekineceği çok oyuncu var" dedi

"Biz ilklerin takımıyız. Bu bizim için bir itici güç olacak"

bişeyler konuşmuş ama o da bilmiyor ne dediğini.

Ilklerin takımıymis. 8 yemek dışında ne ilkleri var ki bunların ? :o

Bir Ba nelere kadirmiş arkadaş, iki maç sonunda averajı -8'de sabitlesinler de görüşelim sizinle.

Kesin yenecekseniz boşuna oynamayın. Bu arada sadece yenmek tur için yetmeyebilir sayın yöneticim.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Şu maç günü gelse de iyi bi eğlensek. Güzel gırgır olacak.

Ne diyonuz Istanbulda 3 den fazla yer mi bunlar?

Yenileceğiz diye açıklama yapamazlar tabii ama süreç yönetimi hakkında da çok kafalarının çalıştığını söyleyemeyeceğim.

Evet başarı için önce hayal etmek gerekir ama bunu daha ılımlı söylemelisin. Zira kesin biz alırız gibi ifadeler, Nur Çebi gibi malların yaptığı en iyi iki takım eşleşti gibi ifadeler saçmalık.

Bu arada Arsenal fark atacak, sonra da "Arsenal çok büyük takım." falan diyecekler. Tutarlılıklarını sevdiklerim.

olm bari bunlari medya söylemeyin ya, rezil olacaksiniz 3 hafta sonra :D

Tamam o zaman

Mal , mülk ne varsa satıp bjka oynayalım . Ilk bu beyfendi önçülük yapsın lütfen

arsenal takımmı ya avrupanın köy takımının elinden biz 2 kere kupa aldık bunların babası var turun favorisi kesinlikle bjk:asd::asd::asd:

Haklı ilk maç 7-8 olursa,2.maçı yenerler...

Geri
Üst Alt