"Arsenal'i kesin yeneceğimize inanıyorum"

Guzel guzel, havaya girmeleri cok iyi, yere inisleri de cok eglenceli olacak. :asd:

Ne Demba Ba'ymış be arkadaş ne kadar abarttılar. Çaptan düşmüş Feyenoord'u elediler diye Chelsea'nin ter atmak için geldiği yardım maçını kazandılar diye havalanmalar ama sezon sonu yine hüsran hala akıllanamadınız değil mi eziktaşlar hızlı koşan atın pohu seyrek düşer. En alttan en üste hepsi tiner kafasında bunların. Arsenal bir içinizden geçsin sizinde belki anca bu kezban triplerden kurtulursunuz bu sezonluk..

Hayir isin komik tarafi Chelsea'ye karsi hazirlik macinda 45 dakika savunma yapip, sonunda sansa kaleci hatasindan bir gol attilar kornerden diye kendilerini iyice yukarilarda gormeye basladilar. Bunun ardindan ayni Chelsea Ferencvaros'la oynadi, onlara karsi da ilk 45 dakikada 1-0 yeniktiler, sonra 2. yarida 2 gol attilar. Zaten atmasalar da fark etmezdi, hazirlik maci.

Yeneceğimize inanıyorum deseydi anlardım ama kesin yeneceğimize inanıyorum diye bir açıklama olmaz.Beşiktaş ilk takımıymış.Verebileceği bir tane elle tutulur bir örnek yok.

"Kesin yeneceğimize inanıyorum" diye bir cümle olur mu lan. :D Kesin ise "yeneceğiz" dersin,ummazsın...

Boyle bi cumleyi kursa kursa Olcay salagi kurabilir diye dusunmustum ama daha salaklarida varmis bu kulubun icinde :asd:

Kesin yeneceğiz diyecekti de dalga malzemesi olmamak için son anda sonuna inanıyorumu eklemiş. Klasik beşiktaş şenlikleri;

1-) Sezon başı Arsenal'den pis tokat yeme.

2-) Sezonun 2.devresine kadar zirveye oynama.

3-) Şu an çok formdayız sene başı takım oturmamıştı Arsenal şimdi gelse tokatlarız seviyesine kadar havalanma.

4-) Sezonun 2.yarısı başladıktan bi kaç hafta sonra düşüşe geçme.

5-) Hakemler önümüzü kesti, federasyon diye klasik zırlama.

6-) Sezon sonu 3.lük ya da 4.lük.

Klasik Beşiktaş sezonu olacak yine sene sonu uplarım tbh.

snickers_iki_article_image.jpg

Allah akıl fikir versin ,

bunların kafa hakikaten başka kafa ...

Ulan ya kesin yenecez de

Ya da yeneceğimize inanıyorum de

O ne cins bi cümledir söylediğine kendinde inanmamışsın belliki cümleleri karıştırmışsın

hangisi göze hoş geliyor en çok beğenilen tur atlar ona göre :D

[attachment=12438:YENİ-BEŞİKTAŞ-KIRMIZI-FORMA.jpg]

Ekli dosyalar

• Bugu5MXIIAAiF7m.webp
    Bugu5MXIIAAiF7m.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 108
  • YENİ-BEŞİKTAŞ-KIRMIZI-FORMA.webp
    YENİ-BEŞİKTAŞ-KIRMIZI-FORMA.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 70
9 eksigi olan 10 kisi kalan arsenal'e isabetli sut atamadan

kalecilerini yere bile yatiramadan bitirdiniz maci

9 eksigi olan 10 kisi kalan arsenal'e isabetli sut atamadan

kalecilerini yere bile yatiramadan bitirdiniz maci

Bu onlar için bir kriter değil , daha doğrusu eleştirilecek bir durum yok ,

fark yememiş olmaları onlar için yeterli ,

eğer tam kadro ve en formda döneminde bir Arsenal'e biz aynı performansı gösterirsek burada linç ediliriz ama ( bende dahil haklı olarak )

Bu onlar için bir kriter değil , daha doğrusu eleştirilecek bir durum yok ,

fark yememiş olmaları onlar için yeterli ,

eğer tam kadro ve en formda döneminde bir Arsenal'e biz aynı performansı gösterirsek burada linç ediliriz ama ( bende dahil haklı olarak )

o zaman kulüp olarak yeneriz parçalarız ayağına hiç yatmayacaksın :f68.gif:

Geri
Üst Alt