Arsenal'i Reddetti Süper Lig'e Geliyor!

Bacary-Sagna-008.jpg

Tam @Sergen Zeren in tipi...

Sarışın... :ka25::cool-78:

30 yaş ve üzeri oyuncular bir zahmet uzak dursunlar.

Bruma gibileri alıp kazıklanmamız ve hiç oynatmamamız daha hoş bencede. Sonuçta biz Barcelona'yız ilk 11'imizin yaş ortalamasını 24 yaş altına çekebiliriz. (!)

Sagna akhisardaki ibrahima sonko ile kuzenmiş bunu 2007 yılında anlamışlar ayrıca eboue sezon sonunda giicekmiş ole diolar

biraz yavas oldugu dogrudur

ama bu kadar kucumsemek yanlis 1gol 4 assisti var simdiye kadar 2si CL'de olmak uzere

Ben bu oyuncuyu tüm sezondur takip ediyorum statlar öyle diyebilir ama Mesut Özil senin takimdaysa elbette gol atabilirsin. :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SejvPrvrZe0[/media]

Adam sandigin gibi iyi oyuncu degil.

Şu eurosport fotomacı bile geçti

Ben bu oyuncuyu tüm sezondur takip ediyorum statlar öyle diyebilir ama Mesut Özil senin takimdaysa elbette gol atabilirsin. :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SejvPrvrZe0[/media]

Adam sandigin gibi iyi oyuncu degil.

dedigim gibi eboue giderse sagna gelsin hic aratmaz

mental olarak cool, profesyonel eboue gibi 'bu nabiyo lan' dedirtmez, savunmasida top notch reus'a sorun

Eboue geldiğindede böyle diyordunuz clde salihlerde sabrilerle mi oynayacaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iyi oyuncudur Sagna. Gayet faydali olur. Defansif anlamda bizi cok rahatlatir, Eboue kadar adam kacirmaz.

Ancak ofansif anlamda formda bir Eboue´yle yarisamaz.

Sonucta o da yillardir Arsenal´in banko oyuncusu. Kücümsemek komik olur.

Ssezon sonu belki olur, su anda imkansiz

Dany ile Amrabat'ı gönderip kontenjanda yer açabildik de sıra Sagna'ya geldi.

hahaha fenerde istiyor yazmışlar birde :D ggye yedek arıyorlar herhalde :D

Bir kac gün önce bir kac yerlerde yazilmisti üyeler tarafindan. Ingiltere'de yöneticiler Vidic ve Sagna icin görüsmeler halindeymis.

Sahsen ben inanmiyorum.

Bruma gibileri alıp kazıklanmamız ve hiç oynatmamamız daha hoş bencede. Sonuçta biz Barcelona'yız ilk 11'imizin yaş ortalamasını 24 yaş altına çekebiliriz. (!)

Bruma dan ne zaman kazıklandık yahu ne kadar basit bu işler :) adam daha 19 yaşına geçen ay bastı biraz insaf edin. İlk 11'i 24 yaş altına çekmek için demek Barcelona olmak gerekiyor. Başka bişey demiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt