Arsène Wenger: "Galatasaray'dan korkuyoruz"

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Arsene Wenger: "Grubun favorisi olduğumuzu düşünmüyorum, Dortmund'la eşitiz. Galatasaray'dan çok korkuyorum." (Bein Sports)

Bxg5V63CEAASpjM.jpg:large

Nasıl korkmasın?Daha önce 3 kez tokatladık kendisini.Yalnız bu sefer işimiz zor.

Yav bırak wenger ortasahayı zor geçiyoruz Allah aşkına

yalanci

bizi bu halimizle en az 3 atarlar.

iyi ki terim td degil suan.

Bunlar hep Atmosfer dan korkuyorlar, ama Passolig yüzünden bu da yok artik.

Surekli koyuyoruz normal. Bu arada korkuyoruz degild saygi duyuyoruz tarzi bisi demistir yuksek ihtimal.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izlemiyo heraldde maçı beraverlikten ne korkacan en fazla berabere kalırız hacı abi zaten bitek sizle değil hepinizle kalırız yemezsek

Yabancı sınırı,yerliler,Demirören,TFF,siyaset,şike vb. şeyleri birleştirince korkmasına gerek yok. Belimizi büktüler sağolsunlar. Bir de Türk olacaklar yurtiçindekiler...Arsenal'den yediğimiz her gol için kına yaksın TFF ve arkasındakiler !

Surekli koyuyoruz normal. Bu arada korkuyoruz degild saygi duyuyoruz tarzi bisi demistir yuksek ihtimal.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

I don't think we're favourites. We're on equal foot with Dortmund & I fear Galatasaray very much dedi ben de dinledim.

Su halimizle Arsenale karsi cok feci tokat yeriz, net yani. Kimse Besiktas demesin, Arsenal toparliyor.

Geri
Üst Alt