Arsène Wenger: ''Gelecek sezonda da burada olacağımdan hiç şüphem yok''

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
arsene-wenger_2645586b.jpg

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, gelecek sezonda da takımının başında olacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Bilindiği üzere son dönemlerde eleştiri oklarının hedefi olan Fransız teknik adam için taraftarlar da Emirates Stadyumu'nda istifasını isteyen bazı pankartlar asmaya başlamıştı.

beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Wenger, "Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz bir sezonda, özellikle de şanssız olduğumuz Tottenham maçından sonra bu tip olumsuz tepkileri pek de hoş karşılamıyorum. Çok sevdiğim bu kulübe elimden gelenin en iyisini veriyorum. Bu sevgiyi taraftarımızla da paylaşabilirsem çok daha iyi olur." dedi.

Tüm mesaisini ve tüm bilgisini Arsenal'in başarısı için ortaya koyduğunu belirten deneyimli teknik adam, şöyle devam etti: "Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bu kulübe gönülden bağlıyım ve gelecek sezonda da burada olacağımdan hiç şüphem yok."

GOAL

defol git artik oglum. zirvede birak bari... (<- lol)

Unal Aysal Arse başganı olsaydı antrenmanda gönderirdi eh xd

Demekki önümüzdeki yılda şampiyon olamayacak Arsenal.

Dursun Özbek yürekli Adam A. Wenger.

1996-2004 arasi yaptiklarinin meyvesini 12 yildir yiyor. Arsenal icin yaptiklari zamaninda büyük islerdi... Ama cokdan birakmasi gerekiyordu. Artik Arsenal´a katabilcegi birsey yok. Futbolcu yetistirmek iyidir güzeldir, ama bir cacik kazanamadiktan sonra bu ekmeksiz bir meziyettir...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt