arseniy batagov

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1747397318276.webp

arseniy batagov, 5 mart 2002 doğumlu ukraynalı futbolcudur. defansif orta saha ve stoper pozisyonlarında görev alabilen çok yönlü bir oyuncudur. futbol kariyerine metalist kharkiv altyapısında başlamış, ardından dnipro-1 kulübüne transfer olmuştur. 2022 yılında zorya luhansk'a katılan batagov, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiştir. 2024 yazında trabzonspor'a transfer olmuş ve kulüple 4 yıllık sözleşme imzalamıştır .

batagov, ukrayna genç milli takımlarında da forma giymektedir. özellikle ukrayna u21 milli takımıyla önemli maçlara çıkmış ve 2024'te fransa'da düzenlenen 2024 maurice revello turnuvası'nda yer almıştır .

yaw osimhen ilk etapta ciddiye almadı da 2-3 pozisyonda "ne oluyoruz yaw" oldu. sonrasında gücü osimhen ile mücadele etmeye yetemedi zaten kasığı attı. :d

şöyle vasat topçuları göklere çıkarmayalım pls.

gerek yok hem cok sakatlaniyor

bize daha yuksek seviye oyuncular lazim, Medina gibi.

sakatlik konusu acilmisken suan firsat olarak Arouna Sangante'ye de bakilabilir zaten sezon basinda burada cok istenmisti. Sezonun yarisini kacirdi ama sakatliktan dolayi ondan soyluyorum.

Ben bunu isterim hamleleri çok iyi bir oyuncu hizlida bir oyuncu

Trabzon iyi futbolcular bulmasına buluyor ama, sistem oturtamıyor. Takıma lider edecek futbolcular da var ama, nedense etmiyorlar. Herkes kendi halinde.

abdülkerim'den iyi savunmacı mı belki evet ama ayak kalitesi olarak yanına bile yaklaşamaz ve biraz hantal bana kalırsa

yalnız adamı 1 kere gördük

belki çöp çıkabilir

belki uçar gider buralarda durmaz

bir pozisyonda bizim yarı sahada 4 kere falan top kaptı makara mı bu herif

Geri
Üst Alt