Arşiv Başlıklarının Uplanmasına Kısıtlama Getirilmesi

Evet insanların fikirleri, düşünceleri zaman içinde degişir. Meshur bir laf vardır, herkes bilir : Degişmeyen tek sey degişimin taa kendisidir..

Arsiv bize bazı üyelerin o gunku yanlış hatalı fikir ve düşüncelerini hatırlatıyor. O yorumu yapanlar bile kendi yorumlarına gülüyorlardır..

Mesela Rodrigues, mesela Hamza H. ile ilgili arsiv bilgileri var, merak eden okur.. Bunda bir zarar yok.. Ben baktım ; Hamza için Ferguson olur. Maurinho olur yakıştırması yapanlar var. Rodrigues i itin gö.. ne sokan yorumlar var..

Büyüklerimizin dediği gibi; buyuk lokma yiyip, buyuk konuşmamak lazım

en guzeli dursun un ilk secildigindeki baskanlik anketiydi

eskiden screenshotlari vardi ama artik kimsede kalmamistir sanirim bayadir gormuyorum o anketi

İfşa konusu açın hepimizi ifşalayın problem değil ama gündem dışı konuların sürekli üstte olması hoş değil.

Eski konulari cikarinca en iyi yorumcu dahi ters kalmistir bu forumda. Cünkü o günlük kafa yapisi ile normal bir yorum atmis olabilir. Aradan bir veya iki yil gectikden sonra tabiki cok ters kalan insanlar oluyor, buda gayet normal. Bu adamin bilgisiz veya futboldan anlamadini göstermez. Bazi oyunculara laf sayarsin bir yeni td gelir adamin oyun felsefesi cuk diye o oyuncuya oturur birde bes para etmez dedin futbolcu inanilmaz verimli olur garry gibi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Foruma gireyim dedim anasayfa bastan asagi nostalji. Bu nedir yaw, cocuk mu eglendiriyoruz burada. Yetti be.

Sinan gerçekten hayatımda gördüğüm en ilginç insanlardan biri olabilir. Çünkü yazdığı fikrin aksi çıktığı için günah çıkarmayan insanları devamlı eleştiriyor, lafı nerede ise bedel ödemeleri gerektiğine getiriyor ve en ilginçi ise, birinin hatasını yakaladığı zaman bıktırana kadar o hatayı dile getiriyor.

Oysa bu forumda kendisinin ortaya koyduğu fikirlerin aksi çıktığında, burada talep ettiği davranışı kendisinin sergilediğini pek görmedim. Aksine genel olarak aynı tutumu sergileyip fikrini savunmaya devam etmeye çalıştığına bir çok kez şahit oldum ve yukarıda en ilginçi olarak bahsettiğim bölüme yönelik ise, kendi hatası yakalanıp üzerine gidildiği zaman bayağa belden aşağı reaksiyonlar verebiliyor, hatta forum yönetimine şikayete kadar getiriyor bu durumları.

Demek ki benim de elestirilmem ve utanmam lazim . Fakat bu digerleri icin de gecerli , bu gercek degismez .

Haklısın Sinan, doğru davranış utanma dışında aslında o olmalı. Kimsenin ortaya koyduğu fikrin tersi çıktı diye utanmasına veya bir bedel ödemesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Ortaya koyduğumuz fikirler sorumluluğumuz olan alanlarda yanlış çıktığı ve hatalara sebep olduğu zaman hesap verilir, veriliyor da zaten. Bu konuda senin durumunu bilmiyorum, ne iş yaptığın, yaptığın iş ile ilgili ne tür sorumlulukların var, bu sorumluluklar kimlere karşı bilmiyorum. Mesela icra ettiğimiz iş ile ilgili ortaya koyduğumuz fikir yanlış olduğu zaman üstlerimize hesap veriyoruz. Aynısı kulüp ve ülke yönetiminde olanlar için geçerli, bir sorumlulukları olduğu için eleştirilmeleri, daha da ileriye gidilip hesap sorulması, hesap vermeleri gayet doğal bir durum, böyle de olmalı yoksa o işin tanımı diktatörlük olur.

Bunun dışında bana göre yapılması gereken üç şey var, ki bunların ikisini yapıp yapmamakta herkes özgür. En başta yanıldığını kabul edip, sonra arzu eder ise o zaman neden öyle düşündüğünü açıklamak. Üçüncüsü ise gülüp geçmek. Tabii ortaya koyduğu fikri hala savunan da olabilir, her ne kadar yorum yaptığı olayın tersi çıkmış olsa bile, belki kişisel olarak öyle düşünmeye bilir fikrini savunan. Bunda başkasına zarar vermediği ve bunu düzgün bir şekilde yaptığı sürece ben bir sorun görmüyorum.

Benim bu konuda fikrim bu ama Forumda kaç gündür yapılanı doğru bulmuyorum çünkü kaç kez olayın yok yere kavga etme noktasına geldiğine şahit oldum ve senin de talep ettiklerini edebilecek durumda olduğunu düşünmüyorum, sebepleri bir önceki mesajımda yazılı olduğu için tekrar etmeye gerek yok.

Son düzenleme:
taraftar yonetime hesap soramaz .. onun disindaki yaziya katilmamak dusuncemi inkar etmek olur ... neden soramaz ? cunku aralarinda senin degindigin ve hakli oldugun uzre bir ast ust iliskisi yok

kulup yoneticilerinin seyircilere karsi bir sorumlulugu yok , cunku secenler onlar degiller ... buradaki mekanizmada bastan bir hata var zaten

birisi babasi GS li diye GS li oluyor ve GS kulubunun yonetimine karsima hakki goruyor kendinde , hangi is kolunda , hangi mecrada boyle bir sey var ?

mesela ben simdi sabanci holding in yonetim kurulu hakkinda ahkam kesip onu genel mudur yap ,bunu kov vs diyebilir miyim ? seyirci kendisini yonetimlerin amiri olarak goruyor ..

boyle bir sey olabilir mi ya

Evet güldük eğlendik , arada başlıklar da hortlatılabilir ama sistematik şekilde bunun yapılması forum anasayfasında kirliliğe yol açıyor.
Özellikle forumun müdavimi olmayan ve gerçekten günlük haber ve gelişmeleri sitemizden takip eden bu durumdan üyelerin şikayetçi olduğunu düşünüyorum.

Kimseyi hedef göstermiyorum , günlük 1 başlık gibi bir limit getirilirse değerli üyelerimizin gerçekten elzem durumlarda buna başvurarak daha fazla hassasiyet göstereceklerdir diye umuyorum.

Ayrıca aynı gün ve saat içerisinde sürekli eski başlıklara spam mesaj atarak gündem oluşturulmaya çalışılmasına da karşıyım.Bırakın diğer kullanıcılar karar versin bir sayfanın üstte kalıp kalmayacağına ..
Destekliyor ve pot artırıyorum...:hat:
Tamam eski konulara EĞER GERÇEKTEN İHTİYACI VARSA dokunmak, ilave bişeyler katılmak istenirse itirazım yok ama;
artık güncelliğini yitirmiş eski defterden bile bayat duruma düşmüş küflü konuları ısrarla ortalığa saçarak milletin midesini bulandırmanın, hele de bunu kasıtlı olarak yapmanın kime ve özellikle de foruma katkısı nedir...

Bunu savunmak bile, anlamsız bir iritasyon oluşturma girişiminden başka bişey değil..:mad:

Son düzenleme:
taraftar yonetime hesap soramaz .. onun disindaki yaziya katilmamak dusuncemi inkar etmek olur ... neden soramaz ? cunku aralarinda senin degindigin ve hakli oldugun uzre bir ast ust iliskisi yok

kulup yoneticilerinin seyircilere karsi bir sorumlulugu yok , cunku secenler onlar degiller ... buradaki mekanizmada bastan bir hata var zaten

birisi babasi GS li diye GS li oluyor ve GS kulubunun yonetimine karsima hakki goruyor kendinde , hangi is kolunda , hangi mecrada boyle bir sey var ?

mesela ben simdi sabanci holding in yonetim kurulu hakkinda ahkam kesip onu genel mudur yap ,bunu kov vs diyebilir miyim ? seyirci kendisini yonetimlerin amiri olarak goruyor ..

boyle bir sey olabilir mi ya

Ne alakası var Sabancı’dan ürün aldığınızda tüketici oluyorsunuz ama futbol takımının ürünün aldığınızda sportif başarı beklentiniz var siz de çorbaya bir tuz katıyorsunuz, yönetimi eleştirme hakkınız sonuna kadar var.

Yönetime yasal yaptırım yapamıyor yada kararlarında fiili etkili olamamak kararlarına tepki gösteremezsiniz demek değil.

Konuyu bulandırmayalım forumdaki kirlilik üzerine yoğunlaşalım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alakası var Sabancı’dan ürün aldığınızda tüketici oluyorsunuz ama futbol takımının ürünün aldığınızda sportif başarı beklentiniz var siz de çorbaya bir tuz katıyorsunuz, yönetimi eleştirme hakkınız sonuna kadar var.

Yönetime yasal yaptırım yapamıyor yada kararlarında fiili etkili olamamak kararlarına tepki gösteremezsiniz demek değil.

Konuyu bulandırmayalım forumdaki kirlilik üzerine yoğunlaşalım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam ama aralarindaki iliski tam da soyledigin gibi .. sabanci nin urettigi urunu almazsan sabanci da sana "git koc unkini al" diyebilir , yahut sen adamlarin malindan memnun degilsen 1 dener 2 denersin sonra alternatifine gidersin

bunda alternatif uretmedigin icin o sirketi kendi istedigin yola sokmak istiyorsun , bu bir hak midir ? bence degildir

genel kurula karsi sorumlulugu konusulabilir yonetimlerin .. secenler onlar cunku ... ama GS nin hic bir organinin seyirciye karsi bir hesap verme durumu olamaz , esyanin tabiatina aykiri ... aralarinda bir is iliskisi yok ki... varsa bile musteri olan taraf begenmiyorsa o urune talepten vazgecebilir , bu konuda ozgur iradesi var

GS nin urunu bu ... fb ile bjk nin daha hos ise , o urunu alabilir

Tadında bırakmak lazım.Forumda binlerce konu açılıyor.Herkesin herşeyi yüzde yüz isabetle yorumlamasına zaten imkan yok.Tamam eskilerden 3-5 facia yorumu bulup ifşa edersin,güler eğlenirsin ama arkadaş forumdaki bütün vaktini de arşivde geçirme yani.Zaten bunu yapan arkadaş yapı olarak birşeyleri cıvıtmaya müsait bir yapıda olduğu için malesef tadında bırakmamış olayı.Neyse gereken uyarı yapılır kendisine gerekirse şayet

Sabancı Holding ve taraftarın yönetimlerden hesap sorması ile ilgili verdiğin örneğin önemli bir hatası var. Taraftar kulübe verdiği maddi destek ile bir nevi kulübün hissedarı gibi oluyor. Yani yönetimleri eleştirme hakkına, her ne kadar pek bir etkisi olmasa bile hesap sorma hakkı var.

Sabancı Holding ile ilgili ahkam kes(e)mem, çünkü herhangi bir ilgim ve alakam yok. Yok eğer hisse sahibi isem, o zaman gayet tabii eleştirme, hesap sorma hakkım olur. Veya şimdi okudum, Sabancı ve ürünleri. Eğer aldığım ürün ile ilgili bir rahatsızlığım var ise, eleştirme ve hesap sorma hakkım var. Dünya devi Apple bile bu doğrultuda müşterileri ile neler yaşadı. Öyle senin yazdığın gibi üründen vazgeçme falan da değil, talep ettiğini alarak hesap soruyor şirketlerin müşterileri.

Senin verdiğin örneği mesela ülke yönetimi için de söyleyebiliriz. Şu tez üzerinden yola çıkarak, Genel Kurul üyesi olmayıp yönetim seçimlerinde oy vermeyenler hesap sorma hakkına sahip değildirler. Hukuken bu durum böyle, kabul. Aynısı seçimlerde oy vermeye gitmeyenler için ülke yönetimine laf edemez denebilir. Oysa, oy vermeye gitmeyen vatandaş da vergi ödüyor, bu ülkede çalışarak ülkeye bir katma değer katıyor. Aynısı taraftar için geçerli, kulüp için para harcıyor.

Uğur Güzel gidince meydan Sinan trollüne kalmış gibi

başlığın yanına tarih atabiliriz.
günde 20 tane arsiv konusu tasınmasının manası yok azten. böyle bişey yapılıyorsa tek bir kişi yapar, onu da uyarırız sorun çözülmüş olur.

Geri
Üst Alt