Arslan Alçiçek: ''Mevlüt Galatasaray'a çok yakın''

Gelsin. Umutu gördükden sonra pato etkisi yaratır.

Mevlüt hem kulüp seviyesinde çok farklı milli takımdaki perfomansından ziyade.

Gurbete oynayan milli takımda değişiyor zaten nedense.

Bir hamit gerçek perfomansını sergileye bildi az çok.

Tuhaf

Mevlüt , umut denen topçudan bin kat daha iyi . Hem iyi bir oyuncu hem yerli hem de rotasyonda iyi olur . Joel Campbell'e 800 bin euro'luk teklif yapmışız . Arsenal bu rakamı 1 m olarak istiyormuş . Bence 3'e 5'e bakmadan alınmalı ikisi de . Bütün sezon burak ve umutla geçmez geçse bile geçen senekinden farksız olur .

Defansa da sağlam bir yabancı transfer Doria veya Mexes gibi bir oyuncu .

Sağ beke transfer yapılmamasından yanayım . Veysel , Tarıkdan çok çok daha iyi bir oyuncu . Tarık'ın balon bir oyuncu olduğunu düşünüyorum .

Mevlüt-Campbell-Doria'yı alalım seneye transfer yapmasak da olur .

hak edene hak ettiği değeri veriyorum diyelim. galatasaray geçen seneden beri kupa finalinde çekilmek dışında yaptığı doğru yok.

Neye göre, kime göre doğru? Finans uzmani yada futbol experti falan misin?

Madem böyle bir bakis acin var, Galatasaray forumunda ne isin var? Burada herkes elestiriyor da, senin gibi takimini kücük gören, hor göreni ilk defa görüyorum.

Neye göre, kime göre doğru? Finans uzmani yada futbol experti falan misin?

Madem böyle bir bakis acin var, Galatasaray forumunda ne isin var? Burada herkes elestiriyor da, senin gibi takimini kücük gören, hor göreni ilk defa görüyorum.

bana göre kardeş sana göre olacak değil ya. çok şükür aklımız var takip ediyoruz görüyoruz okuyoruz yorumluyoruz.

Mevlutu sevemedim gitti, ama yerli oyuncu sartsa ve tecrubeli bir forvet ariyorsak komple forvet arama luksumuz yok sanki, top tutuyormus tutamiyormus pas yapiyormus yapamiyormus bakilmayabilir.

Umutu elden çıkarmadan Mevlut'ü almak çok mantıksız bir hamle olur.

"Galatasaray ile anlaştık"

mevlt2_E4HWV.jpg

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Mevlüt Erdinç ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı.

Galatasaray, milli oyuncu Mevlüt Erdinç'in peşini bırakmıyor. Her iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirten futbolcunun Türkiye temsilcisi Arslan Alçiçek, oyuncu ile sarı kırımızılı kulübün anlaştığını söyledi.

Transfer ile ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulunan Arslan Alçiçek, görüşmelerin bir hafta içerisinde sonuçlanacağını açıkladı.

Mevlüt Erdinç'in Galatasaray'da oynamak istediğini ifade eden menajer Alçiçek, "Bizim için şu anda ilk sırada Galatasaray var. St. Etienne ile sorunları çözersek transfer gerçekleşecek. başka kulüplerden de teklif alıyoruz ancak bizim Galatasaray'a sözümüz var. 1 hafta içerisinde sonuç alamazsak diğer tekliflere bakacağız" dedi.

Transferin şu ana kadar gerçekleşmesinin nedenleri hakkında da bilgi veren Mevlüt'ün menajeri, "St.Etienne, transferin belirlenen bonservis ücretiyle gerçekleşmesini istiyor, Galatasaray ise belirli bir miktar ve futbolcu takası teklif ediyor. yine de Mevlüt'ün Galatasaray'a yakın olduğumuzu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Ntvspor.

bir kötü transfer daha olur büyüksün başkan nasılsa içerdeki bir guruh ne yapsan çok iyi yeauhh dior

Dany+ 4 Milyon Euro

yeterlidir kendisine. Bir de stoper alırız.

Galatasaray Kulübü’nde transferi yılan hikayesine dönen ve ‘bitti bitiyor’ haberleri ortaya atılan Mevlüt Erdinç’in transferi hakkında FIFA menajeri ve oyuncunun tek temsilcisi Pierre Frelot, hurriyet.com.tr’ye konuştu.

Hafta içinde Arslan Alçiçek isimli bir oyuncu temsilcisinin Mevlüt hakkında “ G.Saray’a çok yakınız” diyerek yaptığı açıklama ile ilgili Drogba başta olmak üzere dünyaca ünlü birçok futbolcunun menajerliğini yapan Pierre Frelot, “Mevlüt’ün 17 yaşından beri temsilcisiyim. Ne Mevlüt ne de ben böyle bir ismi tanıyoruz. ‘Arslan Alçiçek ismini de ilk kez sizden duyuyorum. Benim haricimde Mevlüt ile ilgili hiç kimsenin konuşmaya demeç vermeye hakkı yoktur. Bunun haricinde kim ne diyorsa yalan söylüyordur. Böyle bir şeye kimse itibar etmesin” dedi.

Pierre Frelot, ‘Peki transfer ne durumda’ sorumuza ise “ Mevlüt Erdinç’in transferi konusunda Haziran ayında Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile güzel bir toplantı yaptık ve yemek yedik. Şu anda dinamik bir olay yada gelişme yaşanmadı. Artık neler olacağını zaman gösterecek” yorumunu yaptı.

Ali Naci Küçük'ün haberi

Geri
Üst Alt