GSC Scout #Artem Dovbyk

Deli gibi dönen başımın sebeb-i hikmeti sensin

Dovbk 12 m euro falan değil miydi

Ciddi isteyeni yok diye belki beklentilerini düsürmüslerdir. En son Augsburg ve Salernitana istiyor diyorlardi. Augsburg bana Pepiye 16 milyon ve Demirovici aldiktan sonra hic gercekci gelmiyor ve bunlar istese bile, artik öyle yüksek bonservis ödemez . Salernitana zaten ligde kalirsak zorunlu opsiyonlu kiralamayi istiyormus.

Maçını izleyemedim ama denilenlere göre etkili oynamış maçının tekrarını hafta sonu izleyebilirim..

Kaleye o kadr uzaktan gol mü atılır hiç mi acıman yok lan, birde füze gibi vurmuş

Artem Dovbyk Uefa Avrupa Konferans Ligi'nde Hafta'nın Oyuncu'su Sıralaması'nda 1. Gelmiş..

Milli Maç'ta Ermenistan'a karşı yedekti Dk 66'da oyuna girdi ve 2 Dk sonra Gol'ünü attı.Daha sonrasında ise Dk 81'de Asist yaptı şimdi ise bunu yazarken 2. Gol'ünü attı deplasmanda 5-0 Skor şu an..
FdbWO3RXgAEphjv

FdbZz5fXEAICrV_

Milli Maç'ta Ermenistan'a karşı yedekti Dk 66'da oyuna girdi ve 2 Dk sonra Gol'ünü attı.Daha sonrasında ise Dk 81'de Asist yaptı şimdi ise bunu yazarken 2. Gol'ünü attı deplasmanda 5-0 Skor şu an..
FdbWO3RXgAEphjv
cok dedik muradim cok dedik de , yok 5 buyukde oynamamis yok kimseye transfer olmamis kotu forvettir filan dediler ama biz odamizdan posterini hic indirmedik

Geri
Üst Alt