Artık Başka Liglerde Mücadele Etme Vakti Gelmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Savaş Akman

10 Numara!
Eğer bu kirli düzenin parçası olmak istemiyorsak aynı dik duruşu futbol şubesi için de göstermenin vakti gelmiştir. Ülkemizde hukuk işletilmediği müddetçe şaibenin bitmediği liglerde yer alarak oynanan bu tiyatronun bir figuranı olmaktan kurtulamayız. Artık federasyonunun mafya çıkar ilişkileri tarafından yönetilmediği bir ülkenin liglerinde oynamak için acilen başvuru yapılmalı ve gerekli altyapı çalışmaları başlatılmalıdır! Galatasaray, bu kirli müsabakalarda mücadele etmediği için değerinden hiçbir şey kaybetmeyecektir. Bilakis, bu onurlu duruşundan ötürü taraftarın da desteğini arkasına alacak ve asıl amacı olan Avrupa'da başarı için tarihi bir adım atmış olacaktır. Bu günler artık uzakta değildir.

daha dune kadar o salaklara guluyorduk.

lütfen saçmalamayın

Bu ne ya fenerlilerden farkınız kalmadı hangi ligde oynucaz Allah aşkına

Hesap Makinesi

Ahaha Fransa Federasyonu na başvurursak bizi liglerine alirlar mi yani simdi :-D butun takimlar sirayla buraya deplasman yapar artik. Boyle sacma bir olay var mi yahu, acmayin şöyle konular.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yünan ligine geçelim hem yakın da:)

Yunan ligine gidelim. Bu bok liglerinden iyidir.

Dünyada lig mi kalmadı oynayacak? Bu ülkede hukuk ve adaletin sağlanacağına benim inancım artık kalmadı. Bu son yaşanan olay bunun göstergesidir. Ayrıca basketboldan çekileceksek futbolda devam ediyor olmamızın ne anlamı var? Futbolu da yönetenler aynı zihniyet değil mi? Aynı kirli düzenin kuklaları değil mi bunlar? Yönetimi değiştiremiyorsak oynadığımız ligi değiştirelim. Bunun neresi saçma? Ben takımımı televizyondan izlemeye razıyım, yeter ki şu pis ligde birincilik mücadelesi vereceğine Avrupa'da adını duyurmak için mücadele versin.

Bu kirli, sikeli ve saibeli ligde oynyacagima yunan ligine bile katilirim

En azindan orada sike yapanlar hak ettikleri cezayi aliyorlar

Gurbetçi taraftarlarımız kurnazlık peşinde gibi geldi bana :D

Almanya veya Hollanda liglerinden biri olabilir. En azından gurbetçi desteği eksik olmaz. Riva arazisi değerlendirilip yurt dışında tesis, stadyum çalışmaları da başlatılabilir. İngiltere'de alt liglerden bir ekip satın alınmak suretiyle kaynakların aktarımı yapılabilir. Dünya takımı olmak istiyorsak artık cesur bir hamle yapmamız gerekiyor. Türkiye'de bu hedefe gidebilecek yolların hepsi kapatılmış durumda.

Lan cuneyt bu sefer de asiri derecede brezya eyyami yapiyor

Yine sari karti es gecti eyyamci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt