Artık Hücum Futbolu İstiyoruz

Cevap: Artık Hücum Futbolu İstiyoruz

Ya aynen bende böyle düşünüyorum, defansifte oynasak ofansifte oynasak farketmez yeter ki futbol oynayalım bizim oynadığımız ne tam çözemedim ama araştırmalarım sürüyo 28 yaşındayım ben bu kadar rezil bi takım, bu kadar rezil bi oyun, bu kadar rezil bi yönetim görmedim, ama Galatasaray sevgisi başka bişey olduğu için kopamıyosunda her hafta her hafta üzülmekten bıktım ya ben bıktım adnanlar bıkmadı, eskiden ne güzel gollerin tekrarını bulurdum izlerdim sonra maç özetlerini büyük keyifle 2-3 kez izlerdim ama şimdi bırak golü atak yapamıyoruz 3 pas yapamıyoruz ne diyebilirim ki yazıklar olsun bizi bu duruma düşürenlerden

En başta Adnan Polat'tan ve yönetim zihniyetinden en alttaki malzemecisine kadar büyük değişim şart oldu!!!

Hagi korkmaya devam ettiği sürece hücum futbolu hayal.

Sonunda bir nebze olsun istediğimize kavuştuk.

alın size hücum futbolu. bi maç kaybedelim hagi çok ofansif oynatıyo dersiniz siz şimdide... :lol:

Hucüm futbolu oynayabilmek için daha doğusu takım halinde ileride etkin olabilmek için geriye pas, kaleciye pas, yan pas gibi şeylerden olabildiğince vazgeçmeliyiz. Özgüveni olan futbolcu ileriye oynar. Geriye oynadığımız her an rakibe avantaj sağlıyoruz. Bu futbolcuların beynine sokulmalı. Keşke tribünlerimizde maç esnasında geriye oynamayı kötü birşey gibi futbolculara gösterseler.

Ekstra bir seye gerek yok

HABABAM+Aydin,G.zan oyanamasin hatta ilk onsekizde bile olmasin yeterli,olurya kaza ile oyuna felan girerseler

bak o zaman takim tek yon surekli ileri oynuyor.:D

Bu taraftar Old Trafford´da Hakan-Arif-Kubilay üclüsünü gördü.

Bu taraftar Kasimpasaya karsi Pino´yu Sivasa karsi Kazimi´da gördü.

Hucum futbolu demissiniz bende teknik direktörünüzü degistirin derim.

Hagi´nin cocuklugunda yada gencliginde Cavusesku döneminden kalan piskolojik bir takintisi var.

Adam rakibini bogmak, hapsetmek ve bozmak istiyor.

Bence bu bilincaltindan gelen bir duygu.

Hal böyle olunca bizde ezik anadolu kulübü gibi futbol oynuyoruz.

Boz bas bir tane at sonra köse bucak kac.

Simdi bizim forvetimiz yok diyene Cem Sultan´la Anil Dilaver´i yanyana hic izledinmi diye sorarlar!!!

Cok mantiksiz bir konus olmus.... Isin en azindan taktik tarafina karismayalim her yere yetisiyoruz zaten....

Defansif futbol önemli degilmi yani ? ... Defansif futbol oturdugunda bence takima cok daha büyük basarilar getirir...

Neyse ben böyle düsünüyor baskasida diger türlü iste yapicak birsey yok :)

Geri
Üst Alt