Artık Onlar İçin Galatasaray Yokmuş

Galatasaray Tribünlerine bok poşeti attırma olayını organize eden adamlara bak gelmiş dostluktan bahsediyorlar.

İyi bari bize rakip olamayacaklarını sonunda anladılar galiba. :D

BJK ile çekişip durun süt liginde. :D

Mahmutun kanal kanal gezip ağlaması çok komik lan :D Bu yumruk bana değil fb camiasına atıldı diyor sivilcesi patlamış.

Eğer polisten dayak yedik gaz yedik diye ağlayan fbli taraftarlarda biraz onur varsa bu adama hakettiği cevabı verir.

Sen taraftarına ''saldırı'' yapılırken ses çıkarma hükümete yalakalık yap. İş sana gelince fbyi kalkan yap.

Burda taraftar haklı demiyorum sadece onların söylediklerini söylüyorum. Biraz gurur çelişkisi yaşayın hadi bakalım şikeci camia.

Ee bunlar bizi yok saydıklarına göre final maçlarında kime kayacaz şimdi.:D.Bunlar çünkü ağlayıp maça çıkmazlar ergen kız gibi.:D

Cok pis sinir ettik yalnız son zamanlarda,ne kadar final macı varsa hepsinde koyduk:D,koydukca kupa cıktı,koydukca kupa kaldırdık.:D

bugün bulundukları noktada ’ezeli rakip’ tanımını da yok etmiş;

Adamlar nasılda biliyor :D

NTV ana haberde verilen ilk haber "Uslu yumruk yedi"

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, CNN Türk'e bağlanarak programın spikeri Emre Tilev'e yüklendi.

3 Puan

Amma öttü haa :D :D

Yazıp yazıp siliyorum. Yok cezadan değilde; Öyle 2-3 satırla anlatılmaz da söylemek istediklerim ondan...

Sonra düşündüm " Bunlar için elini yorduğuna, site databasesini doldurduğuna değermi" vazgeçtim.

Edepsizlikle besleniyorlar. Çünkü taraftarları öyle yönetim istiyor....Aklı başında, Ünal Aysal gibi biri başkan olsun istemezler.

Azize gibi birinin başkanı olduğu, hertürlü şike, teşvik ve hırsızlıkla çaldıkları sözde kupalarla övünen bir kulüp ve camia ile asla dost olmamız mümkün değildir. Biz rakibin de ahlaklısını şereflisini isteriz. Ezeli rekabetinde ebedi dostluğunda bittiği konusunda haklılar. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz.

altık oynamıyoz sizinlen beştaşla oynıcaz biz!

:oops::(

3 temmuzdan itibaren tüm dünya gördü nasil bir seref yoksunu bir camia oldugunuzu,tabi gercek GALATASARAYLILAR icin zaten her zaman serefsiz bir kulüptünüz ve 100 sene sonra bile öyle anilacaksiniz...

Bu ne lan :D sevgilisine trip atan ergen kızlar gibi :D

Hahahahaha :D:D Valla takdir ettim bizim yönetimi, bu şerefsizlere cevap falan vermesinler daha çok kudurtsunlar :asd::asd:

Geri
Üst Alt