Artık Yerli Forma Kullanmalıyız!

Ersin Kaçar

Kırmızı Üye
Dolar aldı başını gitti. Taraftarın Ekonomiye katkı olarak Gsstore deki ürünleri tüketse nolacakki. Bütün para tedarikçi firmalara gidiyor neredeyse. Yapılması gereken ivedilikle artık Nike dır Adidastır bunları bırakıp tekstil ülkesi olan ülkemizde ki firmalarla anlaşıp, atıyorum forma 20 tl satışı 120 tl. bi formadan 100 tl klübe kalır. Ama şuanki sistemde kulubü 20 tl kalıyormu bilmiyorum. Taraftar forması olarak marka yı sorun edecek renktaşlarımız varmı bilmiyorum?

Sıra formaya gelene kadar çok şey var TL'ye çevirilecek.

aynen renkdaş 70 milyon €yu vericek yerli bi tekstil firması bulursak neden olmasın

Şirketimiz ile Nike European Operations B.V. arasında 2011 yılında imzalanan Ürün Tedarik, Sponsorluk ve Lisans Sözleşmesi ("Sözleşme"), varılan karşılıklı mutabakatla tadil edilmiştir. Tadil kapsamında Sözleşme süresi, 10 milyon Euro'luk bölümü imza sırasında ödenmek üzere, toplam 70,75 milyon Euro ilave bedelle 30 Haziran 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

Yaklaşık 71 milyon € ek gelir nerden gelecek o zaman?

Bilgi sahibi olmadan konusanlari da gorunce ben:

WOW_e22c2.gif

Nike bizim sadece tedarikçimiz değil sponsorumuz, gelirleri arttırmak için sponsorları kovmakta iyiymiş.

Çok yerinde bir tespit ben niye adidasa para veriyorum naylon kumaştan ucuza maliyetli birşey yapsalarda kulüp kazansa..

nike, adidas bunlar kan emici gibi karı götürüyor

Sen daha formana sponsor bulamiyorsun yahu.
Sponsor bulunmaz olunur kafasinda olanlar ile bunu nasil yapacaksin.
Daha adamlar sponsor olunacak durumda olmadigimizi, sponsoru bulup ikna etme durumunda oldugumuzu bile idrak edemiyorlar.

Saçma öneri çünkü böyle birşeyin gerçekleşme ihtimali yok.

sent via GSC

bu ülkede toyota-hyundai-mercedes-renault-fiat-ford araba fabrikaları var wolksvagen zaten rekor kırıyor satışlarında bir tanesi futbol takımına sponsor olmazmı toyota olmuştu beşiktaşa okadar o yüzden beklemekle olmaz hepsini dolaşacaksın sponsor olun diye.

bu ülkede toyota-hyundai-mercedes-renault-fiat-ford araba fabrikaları var wolksvagen zaten rekor kırıyor satışlarında bir tanesi futbol takımına sponsor olmazmı toyota olmuştu beşiktaşa okadar o yüzden beklemekle olmaz hepsini dolaşacaksın sponsor olun diye.
fiat ford kesin olur hatta audi falan da var direk ali koçla ferit şahenkin kapısını çalsak yeterli bunlar için

Türkiye de çok düz mantık basit aptalca bir algı var. Sponsor olurken firmalar 4 büyüklerin tamamına sponsor olmayı tercih ediyor diğerlerinden tepki yeriz malımızı almazlar kafasıyla. Bu kadar sığ olunmamalı. Ne kadar tepki yiyebilirsin Allah aşkına Turkcell neyin tepkisini yiyecek mesela ya da vodafone bjk ye sponsor diye ne tepki yedi.

Geri
Üst Alt