Artık Yerli Forma Kullanmalıyız!

adını,15 temmuz şehitleri yerli ve milli forması da yaparak yalakalık liderliğini fiko'dan rahatça alabiliriz.

2024 yılına kadar Nike ile sözleşmemiz var. Öyle anında bırakamazsın

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç'un paraları bjk ve Barcelona'ya yedirmesi???

beko.jpg

Trol yaptıysan özür dilerim ama Koç ailesi sadece sarı-lacivertli renklerden oluşmuyor. Ali Koç’un abisi koyu Beşiktaşlı. Vodafone Park’ta locası bile var. Ali Koç derbiyi abisinin locasında izlemişti geçen sezon. Yani Beko da sadece Ali Koç’un değil Koç ailesinin. Sırf Ali Koç medyatik diye bütün Koç şirketi onun elindeymiş gibi konuşuluyor internette. Bunlara çok gülüyorum. Trolse eyvallah. Değilse görüşlerimi dikkate almalısın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trol yaptıysan özür dilerim ama Koç ailesi sadece sarı-lacivertli renklerden oluşmuyor. Ali Koç’un abisi koyu Beşiktaşlı. Vodafone Park’ta locası bile var. Ali Koç derbiyi abisinin locasında izlemişti geçen sezon. Yani Beko da sadece Ali Koç’un değil Koç ailesinin. Sırf Ali Koç medyatik diye bütün Koç şirketi onun elindeymiş gibi konuşuluyor internette. Bunlara çok gülüyorum. Trolse eyvallah. Değilse görüşlerimi dikkate almalısın.

trol değil adam bunu ciddi ciddi yazdı. açıklama için teşekkürler

Evet,
Dünya üzerinde bu kadar söz sahibi,
Reklam gücü,
Store zinciri,
E market kabiliyeti,
Her şeyden öte bu kadar döviz getirebilecek
Olan bir yerli bir firma varsa hemen geçelim.
Ülke içinde TL döndükçe mi dolar inecek kafalar pırıl pırıl...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet,
Dünya üzerinde bu kadar söz sahibi,
Reklam gücü,
Store zinciri,
E market kabiliyeti,
Her şeyden öte bu kadar döviz getirebilecek
Olan bir yerli bir firma varsa hemen geçelim.
Ülke içinde TL döndükçe mi dolar inecek kafalar pırıl pırıl...

lcw örneğini vermiştim

forum ağırlaştığı için örneği fazladan 3 kere daha verdim.

lcw örneğini vermiştim
Olay kumaş kalitesi vs değil.
Olay dünya pazarında özellikle spor ve performans ürünlerinde söz sahibi olan bir marka olması.
Reklam yüzünün çok çok güçlü olması.
Sponsorluk parasının yüksek meblağ olması.
Her şeyden önemlisi şüphesiz dünya genelinde kabul edilmiş bir numaralı spor markası olması...
Nike ile formanı her yerden tedarik edebilir ve alıcı bulabilirsin, reklamda Ronaldo oynatırsın...
Fakat lcw ve de facto ile formanı Max kerem bursin tanıtır. Bilmem anlatabildim mi

Teşekkürler.

Türkiye de çok düz mantık basit aptalca bir algı var. Sponsor olurken firmalar 4 büyüklerin tamamına sponsor olmayı tercih ediyor diğerlerinden tepki yeriz malımızı almazlar kafasıyla. Bu kadar sığ olunmamalı. Ne kadar tepki yiyebilirsin Allah aşkına Turkcell neyin tepkisini yiyecek mesela ya da vodafone bjk ye sponsor diye ne tepki yedi.

Bunu yıllardır ben de anlamıyorum, böyle saçma birşey olamaz.

THY de aynı mesela, Avrupa da hepsine sponsor oluyor 4 büyüklerin. IBB ye de geçen sene oldular galiba, tam hatırlamıyorum IBB gibi leş oluşumun Avrupa maçlarını izlyecek kadar işsiz güçsüz değilim.

Cola da hepsine sponsor olmuştu mesela,ne olacak yani şimdi Cola sırf bize sponsor olsa Fenerliler artık Cola içmeyecek mi. Hayret birşey gerçekten.

sent via GSC

aynen renkdaş 70 milyon €yu vericek yerli bi tekstil firması bulursak neden olmasın

Şirketimiz ile Nike European Operations B.V. arasında 2011 yılında imzalanan Ürün Tedarik, Sponsorluk ve Lisans Sözleşmesi ("Sözleşme"), varılan karşılıklı mutabakatla tadil edilmiştir. Tadil kapsamında Sözleşme süresi, 10 milyon Euro'luk bölümü imza sırasında ödenmek üzere, toplam 70,75 milyon Euro ilave bedelle 30 Haziran 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.
13 yil icin 70 milyonmu 25 milyon taraftari olan bi takima? Iyi kaziklamislar!

Geri
Üst Alt