Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı 8 m €'ya alıp,bir sezon boyunca oynatmasak bile 10 m €'ya satabiliriz.
ben anlamıyorum bu tip yorumlar yıllardır hep böyle yorumlar yapılır. çok fazla ücret isteyen oyuncu oldugu zaman türkiyeye oynamaya gelmiyor tatile geliyor diye her zaman aynı yorumlar. arkadaş takımının iyi olmasını iyi kadro kurmasını istiyorsan paraya kıyıcaksın. yoksa sarplarla yola devam ederiz. nerden biliyosun tatile geldiğini lass gibi bir oyuncu % 50 sini verse takıma büyük katkı sağlar hiç izledinmi 90 dk nasıl oynuyor ? birde şu vardır takım için dengeler işte mali durumumuz falan filan yahu arkadaş bırak alsınlar biz yıllardır sarpları izledik paraya kıyıp kaliteli oyuncular alsınlar. bizde keyifli maçlar izleyelim. artık başarı görmek istiyoruz ayrıca başkan söz verdi çok iyi bir takım kurucaz dedi ne gerekirse yapıcaz dedi hala diyorsunuz maliyetti şuydu buydu çok fazla para istiyordu.. herkes maliyeci olmuş.Arkadaşlar mantıklı olalım adam buradan 5,5 net para istiyorsa (ispanyada net 2,8 alıyor dedi bir arkadaş) bu adam futbol oynamaya gelmiyordur yani net3,5 a mükemmel transfer olur bence .... Âma Ujfalusi sag kanatta bu kadar Sabri'yi beke alıp urfayı stopere çekmek ne kadar akıllıcadır bilinmez ... Bence eboue alınıp sezon kapatılmalı
hahaha bence kargalar gibi transferler yapmayalim. 9'a al, oynatmadan 10'a sat falan.
Anlamadın galiba.Alıp satalım diye birşey demedim.Alıp oynatmadan satsak bile zarar etmeyiz demek istedim.
İnşallah bu kez anlamışsındır.![]()
Hic duymadim boyle bir mantik kargalar disinda, o yuzden komigime gidiyor. Niye oynatmiyoruz ki Lass'i bir sezon boyunca? Harbi yine gulesim geldi. Dediginle alay etmiyorum, fenerin yaptigi aklima geliyor. Bir de iyi birsey gibi savunuyorlar.
Hic duymadim boyle bir mantik kargalar disinda, o yuzden komigime gidiyor. Niye oynatmiyoruz ki Lass'i bir sezon boyunca? Harbi yine gulesim geldi. Dediginle alay etmiyorum, fenerin yaptigi aklima geliyor. Bir de iyi birsey gibi savunuyorlar.
Adriano gibi adam 26 yaşında Ülkesine basıp gidiyor
Man.Utd'ın Tevez ile kontratını uzatmamasının sebebini "4 yıl sonra futbolu bırakacağını söylemesi" şeklinde açıklıyor
Aynı tevez 26 yaşında, Arjantin Dünya Şampiyonu olursa (2010 Dünya kupasında) Futbolu bırakacağını söylemişti
Bu sene de City izin verse ülkesine gidip salla başını al maaşını yapacaktı
Futboldan soğumanın yaşı olduğunu ilk kez duyuyorum
Francesco Coco gibi adam 30 yaşında futbolu bıraktı.Çok mu yaşlıydı ki