As Gazetesi l Diarra Galatasaray için Görüşmeler Yapıyor

Cevap: As Gazetesi l Diarra Galatasaray için Görüşmeler Yapıyor

Fatih hoca vazgeçtik dedi blöf yaptığını sanmam bu transferi unutsak iyi olur..

bugün radyosporda oyuncunun italya ve türkiye haklarının sahibi menajeri dinledim

adam saçmaladı

belliki tek amacı bu adamı türkiyeye sattırmak çünkü öyle olursa kenidisi komisyon alacak

"diarra benim arkadaşım" diyo onun için en iyisini istermiş

şurada koptum "diarra türkiyeyi çok seviyo hatta en sevdiği ülkelerden biri türkiye" diyebilirim dedi

yani tam bir liseli cümlesi kurdu

lass olmaz bence, biz 8 milyon veriyormusuz onlar 17 istiyor.

ucurum kadar fark var orda nasil olacak ozaman ?

Bu adamın gelmeyeceği üzerine iddiaya giren varmı?Ben kesin gelmeyecek diyorum ve ortaya aylığımı 1,650 tl'yi koyuyuroum ciddi olan arkadaşlar,hesap numarası,tc kimlik numarası ve msn adresi ile bana özel mesajtan ulaşsın.Alırım parayı ama acımam ona göre.Fatih Terim Melo'nun alındığı bir ortamda Diarra'yı almayacak!Ciddi teklifleriniiz bekliyorum.Melo alınmış Diarra'd GELSİN DİYEN ŞAHIS VEYA BUNA İNANAN ŞAHIS yA FATİH TERİMİ TANIMIYOR,YADA BU OYUNDAN BİR HALT ÇAKMIYO.

Bu adamın gelmeyeceği üzerine iddiaya giren varmı?Ben kesin gelmeyecek diyorum ve ortaya aylığımı 1,650 tl'yi koyuyuroum ciddi olan arkadaşlar,hesap numarası,tc kimlik numarası ve msn adresi ile bana özel mesajtan ulaşsın.Alırım parayı ama acımam ona göre.Fatih Terim Melo'nun alındığı bir ortamda Diarra'yı almayacak!Ciddi teklifleriniiz bekliyorum.Melo alınmış Diarra'd GELSİN DİYEN ŞAHIS VEYA BUNA İNANAN ŞAHIS yA FATİH TERİMİ TANIMIYOR,YADA BU OYUNDAN BİR HALT ÇAKMIYO.

Çok enteresan.

Fatih Terim Diarra'yı istiyor, Melo'lu ya da Melo'suz ortam farketmez, adam kendi söylüyor. Pahalı diye al(a)mıyoruz.

Çok enteresan.

Fatih Terim Diarra'yı istiyor, Melo'lu ya da Melo'suz ortam farketmez, adam kendi söylüyor. Pahalı diye al(a)mıyoruz.

Orda konu baskaydi. Pahali diye transferden vazgectik demeye getirdi Terim. Almanya'daki olaydan bahsediyor, Melo'nun transferinden once olan bir telefon gorusmesi o.

Tekrar dinleyebilirsiniz toplantiyi. Eboue ve atak oyncusu girisimleri var diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=mUb0CNolQEo

Melo alinmadan once ilgilenmisiz demek ki. Ben konusunca haber cikmaz basina ve istesem Melo'dan daha pahalisini da aldirirdim demeye getiriyor.

Ya ben anlatamadım yada sen anlamadın.Neyse ben anlatamamış olayım. :)

Yani hiç oynamasa bile gideri var, para eder demek istedi arkadaş. :o

Gerizekali muamelesi yapmayin arkadaslar. Firsat maliyeti derim size o zaman. Diarra'nin gelmesine karsi degilim ama Emenike'nin satisindan kar ettiklerini dusunenlerin mantigi bu.

Gelmesi muhtemel bir oyuncunun bu acidan ovulmesi, hem de emenike sacmaligindan sonra komigime gidiyor. Olay bu.

Bu konuyu uzatmanin da anlami yok. Diarra'nin piyasasi oldugunu herkes biliyor zaten.

Fatih Hoca Melo transferinden sonra bizzat kendisi Telegol'e bağlanıp hala istiyoruz Diarra'yı dedi ya siz neden bahsediyorsunuz?Hatta Serhat sordu özellikle Melo'yu almanıza rağmen mi diye,Hoca da belki bir oyuncu daha istiyoruz o bölgeye dedi.

Tabi Liverpool maçından sonraki açıklamaları da var orada da sonradan vazgeçtiğini söylüyor ama arkadaşların dediği gibi indirim yapılırsa biz de yeniden ilgileniriz neden ilgilenmeyelim?

elit orta saha = lassana diarra

15 e bile alsan zarar etme şansın 0 2 sene sonra en kötü o paraya satabilirsin

Fatih Terim sebebiyle Lass'ın alınacağını düşünüyorum

İnşallah gelir

Tarihi bir fırsat var elimizde. Bu adamı da alırsak ligi çok erken koparabiliriz. Lütfen duyun. Lass Lass Lass.

Lass negoció su salida en el Bernabéu - Liga BBVA | Real Madrid - AS.com

Google çevirisi

Lass Diarra 11:30 dün geldiSantiago Bernabeu büroları gelecekteki çözmek için.Fransız temsilci olmadan geldi ve yaklaşık bir saat karşılandı. Çıktısı ile ilgili durum aynı kalır. Dün aldığı teklifleri yeniden gönderilecektir rağmen, hala kulüp ikna yoktur. Juventus ve Galatasaray gibi takımlar ona imza ilgi gösterdi, ancak sunulan para yetersizdir. Aslında, zaten AS tarafından bildirilen Türkler, sekiz milyon vermeye hazırız. Ama hizmet almaya favori kalır kim Tottenham. Gallo tercihi Premier dönmek için, ama Spurs Madrid tarafından teklif edilen bu 15 milyon (20 sorarak başladı) Lass verdi yaklaşım değildir.Fransız o gelecek sezon oynayacak nereye en kısa sürede bilmek istiyor, bu hafta sonu çıkışını kapatmak için bağlı ajanlar ile bir araya gelecek bu yüzden. Bu arada Mourinho tarafından atılan ile Valdebebas tren devam ediyor.

Tottenham 15 milyon vermiş ama Real vermemiş. Bu demek ki 8 milyon la bizim hiç şanımız yok.

Lass negoció su salida en el Bernabéu - Liga BBVA | Real Madrid - AS.com

Google çevirisi

Lass Diarra 11:30 dün geldiSantiago Bernabeu büroları gelecekteki çözmek için.Fransız temsilci olmadan geldi ve yaklaşık bir saat karşılandı. Çıktısı ile ilgili durum aynı kalır. Dün aldığı teklifleri yeniden gönderilecektir rağmen, hala kulüp ikna yoktur. Juventus ve Galatasaray gibi takımlar ona imza ilgi gösterdi, ancak sunulan para yetersizdir. Aslında, zaten AS tarafından bildirilen Türkler, sekiz milyon vermeye hazırız. Ama hizmet almaya favori kalır kim Tottenham. Gallo tercihi Premier dönmek için, ama Spurs Madrid tarafından teklif edilen bu 15 milyon (20 sorarak başladı) Lass verdi yaklaşım değildir.Fransız o gelecek sezon oynayacak nereye en kısa sürede bilmek istiyor, bu hafta sonu çıkışını kapatmak için bağlı ajanlar ile bir araya gelecek bu yüzden. Bu arada Mourinho tarafından atılan ile Valdebebas tren devam ediyor.

Tottenham 15 milyon vermiş ama Real vermemiş. Bu demek ki 8 milyon la bizim hiç şanımız yok.

yok lass kabul etmemiş tottenhamı. bu hafta sonu menejerleriyle toplanıp karar verecekmiş

Lass gelirse orta saha çanakkale olur çok güçlü oluruz lan bizim bu ligde ne işimiz var:) şu 3 fildişili eboue , keita , drogba alınacak ki birde off offff

LASS gelsin istiyolarsa forvet transferin'den vazgeçsinler..:D

Fatih Terim maliyet nedeniyle onay vermediğini açıkladıktan sonra niye tartışılıyor ki bu oyuncu?

Geri
Üst Alt