As Gazetesi l Diarra Galatasaray için Görüşmeler Yapıyor

Cevap: As Gazetesi l Diarra Galatasaray için Görüşmeler Yapıyor

mustafa sarpın hallicesi diyen kimse futbolla ilişkisini kessin.

hem kendisine yazık,hem laf anlatmak isteyen bizlere

en iyisi ölü taklidi yapmak

Abi şu adamı alsınlar daha da fazla bir şey istemiyorum.Diğer mevkilere kimi aldıklarının çok da önemi yok benim için yeter ki Diarra'yı alsınlar.Bu transferin arkası da gelir,böyle bir adamı aldıktan sonra atıyorum Aly Cissokho'yu da daha rahat ikna edersin.Her türlü kar edersin bu transferden tam 1 koy 3 al olayı.Geleceğe yatırım diyorlar ya hep bu transfer de odur işte.Bundan iyisini bulamazsın şu şartlarda.

Evet, biri seninle aynı fikirde değilse, onun gerizekalı olduğu imasında bulunmak her zaman en doğru harekettir. Teşekkürler.

erdem,lass ı beğenmeyebilirsin.anlatırsın bunu

ama bu adam için mustafa sarpın hallicesi dersen,ben burda kışkırtma art niyet ararım.

ayıptır yahu."MUSTAFA SARPIN HALLİCESİ" ne demektir

Abi şu adamı alsınlar daha da fazla bir şey istemiyorum.Diğer mevkilere kimi aldıklarının çok da önemi yok benim için yeter ki Diarra'yı alsınlar.Bu transferin arkası da gelir,böyle bir adamı aldıktan sonra atıyorum Aly Cissokho'yu da daha rahat ikna edersin.Her türlü kar edersin bu transferden tam 1 koy 3 al olayı.Geleceğe yatırım diyorlar ya hep bu transfer de odur işte.Bundan iyisini bulamazsın şu şartlarda.

Dogru, kalite kaliteyi ceker. Bunu kimse unutmasın.

erdem,lass ı beğenmeyebilirsin.anlatırsın bunu

ama bu adam için mustafa sarpın hallicesi dersen,ben burda kışkırtma art niyet ararım.

ayıptır yahu."MUSTAFA SARPIN HALLİCESİ" ne demektir

Aşağılayıcı tonundan vazgeçtiğin için teşekkür ederim.

Bak, Sarp diyorum çünkü bizim takımda Lass'a benzeyen bir o var, benzeyenden kastım tek yönlü olması. Kalitesinden bahsetmiyorum, tek yönlülüğünden bahsediyorum.

Ben yorumlara baktıkça gördüm ki birçok kişi Lass'ı Gerard, Lampard, Xavi vs tarzında bir ortasaha sanıyor. Öyle değil, ilgisi yok, bunu anlatmaya çalşıyorum. Uygun fiyatta süper transfer olur; çünkü işini iyi yapıyor ama konuşulan paraya çok ama çok lüks olur, paraya yazık olur.

Sarp yerine Busquets falan da denilebilir, anlatmak istediğim adamın oyun tarzı.

O 10 numara zaten büyük sıkıntı. İnsanlar numarasına bakınca ayağına hakim, yetenekli, iki yönlü bir adam sanıyorlar, değil, onu anlatmaya çalışıyorum. Kötü futbolcu demiyorum, ama insanların beklentisiyle alakasız, gayet de tek yönlü, gayet de Sarp'ın iyisi bu adam. Zaten gelirse birkaç hafta içinde "Yanlış Diarra'yı mı aldık!?" tarzı yorumlar yapılır Lass hakkında.

Ben Arshavin'i örnek olarak verdim, konuşulan hücumculardan herhangi biri olabilir, o tür adamlara rahatlıkla büyük para ödenir, takımı değiştirebilecek adamlar çünkü. Lass öyle değil.

Mustafa sarpın iyisimi?Antuda sandım bi an kendimi:D

Mustafa sarpın yönünden ne olur yahu isterse 11 yönlü olsun.Diarra intihar eder bunu duysa.Melodan daha bi pitbull bence lass:)

Lass'a tek yönlü demek, Lass'ı hiç izlememiş olmak demektir. Gerçek bir iki yönlü orta saha oyuncusudur Lass.

Lass'a tek yönlü demek, Lass'ı hiç izlememiş olmak demektir. Gerçek bir iki yönlü orta saha oyuncusudur Lass.

Geçen sezonun tamamını izledim. Madrid'in bütün maçlarını, tek tek, 90 dakika izledim. Adam tek yönlü.

Mustafa sarpın hakkını yiyorsunuz ama geriye gölgesiyle ileriye bakışıyla pres uyguluyor.Yani box to box.

acun ılıcalıdan daha iyi bir box to box tanımıyorum, he de 24 box arasına gidip geliyordu 2 sezon önce

hadi bu espri yeter size kavga etmeyin :D

Geçen sezonun tamamını izledim. Madrid'in bütün maçlarını, tek tek, 90 dakika izledim. Adam tek yönlü.

Belki Mourinho öyle oynatmıştır ne dersin?Diarra tek yönlü bir oyuncu asla değil.Nasıl ki Yaya Toure Barcelona'da önlibero olarak oynatılıp City'de yeri gelince oyun kurucu olarak bile oynatıldıysa(genelde çift yönlü oynuyor) Lassana Diarra da bizde Selçuk'un yanında çift yönlü olarak çok güzel oynayacaktır.

Belki Mourinho öyle oynatmıştır ne dersin?Diarra tek yönlü bir oyuncu asla değil.Nasıl ki Yaya Toure Barcelona'da önlibero olarak oynatılıp City'de yeri gelince oyun kurucu olarak bile oynatıldıysa(genelde çift yönlü oynuyor) Lassana Diarra da bizde Selçuk'un yanında çift yönlü olarak çok güzel oynayacaktır.

Olabilir, zaten bize gelirse aynı Madrid'deki gibi kullanacağımızı sanmam. Fakat vereceğimiz görevleri ne kadar yerine getirebilir, ondan şüpheliyim.

diarra ortasahadaki dinamizmi arttırır gs kolay kolay gol yemez alınırsa çok iyi transfer olur. ben transfer dedikoduları çıktığında inanmamıştım çünkü mourinho satılmasına karşıydı orta saha için lass dan daha iyi yedek bulunamayacağını düşünüyordu

Lass Diarra'yı beğenmeyip '' Mustafa Sarp'ın iyisi yeaa Real Madrid'de kimmiş ? Vasat takım hele hele lass box to box hiç değil tek yönlü hacı yea'' vs. gibi eleştiriler acayip komik duruyor . Adam tam anlamıyla ortasaha tabi defans ofans yüzdesi %60 %40

Geri
Üst Alt