AS Monaco FC Takip Başlığı

Monaco uefaya kalsaydi keske net komik olurdu olasi 1 bjk yada fener eslesmesi

Bernardo Silva
Mbappe
Lemar

Cok iyi oyuncular

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Gecenlerde nerde izledim hatirlamiyorum tam ,trtspor olabilir monaco fener su donem eslesselerdi sonuc farkli olurdu diye 1 muhabbet donuyordu ?

Adamların bu sezon kendi sahalarında aldıkları galibiyetlere bakın bi. Taraftar verdiği her kuruşun karşılığını almış resmen, her maç çuval çuval gol atmışlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adamlar gene akıyor yaw, dk başı pozisyon. Vay arkadaş.

Monaco - Lyon maci 12. dakika suan icin futbol resitali bi bizim hayvanlarin macina bak bir buna :)

akıllı bir t.direktör ve iyi oyunculardan oluşmuş bir kadro olunca böyle muhteşem bir takım ortaya çıkıyor.

adamları o kadar övdük nazar değdi.gerçi mendy malı salakça kırmızıyı gördü.

Hangi takıma taraf bahsi oynasam 1 kişi eksik kalıyor. Bu nasıl iş arkadaş. Önce Leverkusen, şimdi Monaco. 1X oynadım. Bakalım en azından berabere kalabilecekler mi.

Şerefsiz hakem yüzde bir milyonluk penaltıyı vermedi. Vay şerefsiz vay yuh.

Ohaaa lan. O pozisyonda penaltı vermemek için ya kör olmak lazım ya da şerefsiz. Kör olmadığına göre hakem ağır şerefsiz.

ahahahahah ananın şeyi lan artık puhahah böyle birşey yok :D lyona uyduruk bir penaltı verdi şimdi de :D monaconun fişi çekilmiş demek ki.

Subasiç muslera sıtayla devleşiyor.

Aslanım Subasic. Müthiş kurtarışlar yapıyor. O değil de arada garibim Valbuena'ya küçük enişte muamelesi yaptılar. :D

Geri
Üst Alt