AS Roma Takip Başlığı

AS Roma Turkey‏@ASRoma_Turkey
.@leonsfdo: "#Cengiz'in transferinde beni desteklediği için #Pallotta'ya teşekkür ederim. Cengiz önemli bir oyuncu ve daha gelişiyor."

#Cengiz: "Roma bana teklif yaptığında çok mutlu oldum ve hemen kabul ettim. İtalyan futboluna adapte olma konusunda bir sorunum olmayacak."

#Monchi: "Cengiz'i biliyordum.
İhtiyacımız olan oyuncunu türünü tespit ettiğimizde #DiFrancesco ve ben hemen onu düşündük. "

#Cengiz: "Kendimi hazır hissediyorum. Türkiye'de neler yapabileceğimi gösterdim, şimdi #ASRoma'da işler nasıl gidecek göreceğiz."

"Turkish Dybala" benzetmesi ile ilgili: "Evet, benziyoruz ama sunacaklarımla @cengizunder olarak tanınmayı tercih ederim."

#Cengiz: "Geldiğimde #Totti ile tanıştım. Onun çok büyük bir hayranıydım ve birçok videosunu izledim. Onunla oynamak harika olurdu."

#Cengiz: "#ASRoma'yı bir basamak olarak görmüyorum. Taraftarın favori oyuncusu olmak ve kulüpte kupalar kazanmak istiyorum."

DHrnM6PW0AAeQ7P.png

AS Roma'da @cengizunder yedek başlıyor ligin ilk maçında. Maç 19:00'da Tivibuspor'da.

Spinazzola Atalanta-Roma maçının kadrosuna alınmadı.

Francesco Totti receives 2017 UEFA President's Award

DIA7oy2XUAEqUwH.jpg

Sampdorialı Çek forvet Patrick Schick Roma'da. Önemli yeteneklerden birisi olarak gösteriliyordu.

Sanırım anlaşma kiralık+ zorunlu opsiyon şeklinde.

Ne cirkef şerefsiz bir topçu arkadaş bu. Yine yemiş kırmızıyı

YouTube

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

De Rossi aptalı takımın bütün emeklerini yaktı bizim kuponu da patlattı sağolsun :asd22:

[FONT=&quot]Roma, Çin ekibi Guangzhou Evergrande'nin Radja Nainggolan için yaptığı 40 milyon euroluk teklifi oyuncunun disiplinsiz davranışları nedeniyle kabul etmeyi düşünüyor. (La Gazzetta)

[/FONT]
DSxdEUCXcAEgbN9.jpg

1' Verona 0-1 Roma

Cengizzzzzzzzz

Geri
Üst Alt