AS Roma Takip Başlığı

Amadou Diawara, 18+2 milyon Euro bedelle Roma'ya transfer olmak üzere. (Sky Italia)

Leonardo Spinazzola resmen Roma'da. Bonservis bedeli 29.5 milyon Euro.

Diawarayi da acikladilar, 20-21 milyon ödemisler

Gianluca Mancini resmen Roma'da. Bonservis bedeli 19+7 milyon Euro.

Jordan Veretout resmen Roma'da. Kiralama bedeli 1 milyon Euro, sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu 16 milyon Euro.

Son sezon hariç roma'yı tebrik etmek lazım en çok para harcayan 4. kulüp olmalarına rağmen hep 2 veya 3. oldular, ŞL'de 2 kez 2. tur 1 kerede yarı final yaptılar, Juve gibi bir takım varken şampiyon olmak hayal zaten. ABD'nin savunma bütçesi vs diğer ülkeler gibi bir fark var ortada.

edit. Bu arada transferlerini beğenmiyorum hiç, o ayrı konu. Tuhaflık var zaten çok salak saçma paralar dönüyor ama buna rağmen başarılı sayılırlar kendi çaplarında.

Bu kadar net çizgiler yok, yarın Justin'i de o bölgede kullanıp 4-4-2 tarzı bir yapıya da bürünebilirler. Orta 3lüdeki 1 oyuncu ileriyle her zaman daha bütünleşik olacaktır çünkü. Emery'nin tek çaresi oydu ileride 5 tane hayvan gibi oyuncu olunca mecbur orta 3lüde kullandı ki kritik maçlarda da pek oynamadı zaten ilk 11de.

Pastore'yi büyüten ofansif orta saha oynayıp, forvetvari performansıydı eğer Radja yerine kullanılacaksa baştan başa ilginç bir hamle olur zaten, Belhanda'yı verirdik tam onlara göre.

Neyse her ne kadar biz işe amatör baksak da kaliteleri birbirine bu kadar yakın oyunculardan kurulu kadrolar lüks geliyor bana.
Evet bir boka yaramadı kurdukları kadro, hatta onları geriye itti ve Monchi kovuldu. Bu işin bonusu bize döndü Nzonzi oldu, gönül Pastore'yi de isterdi tabii.

İtalya ligini nedense çok seviyorum. Tabiki bir EPL değil ama ne bileyim küçüklüğümden beri takip ettiğimden midir, bizim dönemin efsanesinin Milan olmasından mıdır nedir çok ilgilimi çekiyor.

Bu sezon toparlanmazlar mı sence ?
Sol açık ve santrafor hattından performans almaları belirleyici olacak bence, Kluivert ve Perrotti'ye şu an için direk iş yapar demek zor santrafor hattında ise Dzeko gönderilecek dendi Schick ismi dolaştı, bunların ne performans vereceği de merak konusu bu mevkiler dolarsa iş yaparlar iyi kadroları var özellikle orta sahalarını beğeniyorum.

Tamam hadi siz biraz daha yapılanmaya gidin de bize oradan bir adet Dzeko bir adet Zaniolo / Pastore paslayın .

Lovren olayı henüz bitmemiş sanırım 25 vermek cidden aptallık bu kadar tartışılan bir stoper için.

Lovren'e 25 vermek nasil bir ahmaklik olur ? Ustelik adam 30'unda . Paraniz cok ise Real'in Porto'ya yaptigi gibi 20-25 verin de N'zonzi'nin kiralik sozlesmesini fesh edelim orta sahanizda banko oynar .

Geri
Üst Alt