Asamoah ile 4 Yıllık Ön Protokol İmzalandı İddiası!

Haber yalanlandı.

Henüz kaynak veremiyorum.Ama bir iki saate kadar Nevzat Dindar büyük bir keyifle yalanlama tweetini girer.

Siyahi insanlarla hep iyi anlaşmışımdır.. Size garip gelebilir ama kimyamız tutar..

Eğer gece rüyamda gördüğüm kişi, Asamoah ise kesinlikle geliyor arkadaşlar..

N'diaye'nin gidişi ve Fernando'nun sakatlığından ötürü orta saha düzeninin geçen seneye dönüştüğü bugünlerde moral olur bu haber bize.

Nagatomo için İtalya'da bulunan yöneticiler, 6 aylık sözleşmesi kalan Asamoah'la 4 yıllık ön protokol imzaladı. Asamoah 1 Temmuz sonrası parçalı formayı giyecek. (AMK)

Bu haber yalanlandı musapcım .

Nevzat dindar'ı takip edin.

Elbete hiç aklımdan çıkmıyor bu düşünce.. Hatta usa gümrük kapısında yakalanışımı ve siyahi bir polis görevlisi tarafından darp edildiğimi hayal eder dururum..
ondan demedim , o kadar zenci münasebetiniz olduysa , genişlemiştir.Bu potansiyeli kullanmalısın , iyi para kazanabilirsin.

Z

latest

Z

Son düzenleme:
havalimanın da helada pisuvara çişlerini yaparken tesadüf eseri yan yana denk gelip konuşmuşlar,asamoah ta ,nah şimdi buraya yazıyorum yaza sizdeyim demiş.kulüp yetkilileri pisuvarı sökmek için havalimanı yetkililerinden izin almak için uğraşıyormuş

fatanik haber

Ya yemişim Asamoahını cidden umrumda değil sadece bu sene şampiyon olalım

Buna inanan kekodur. Bizim tarihimizde böyle bir transfer yok. Juveyle 4 yıllık imzalar sonra biz sezon sonu 8 milyon euro bonservis verip alırız.

Inanmayan akıllı oluyor yani sürünüyorsun buralarda bu akılla

abv juve

Geri
Üst Alt