Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
çalıştığım fabrikada asgari ücretle çalışan 60 işçi varSanirim 1000 TLye calisan birisinin damarina bastim, pardon.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çalıştığım fabrikada asgari ücretle çalışan 60 işçi varSanirim 1000 TLye calisan birisinin damarina bastim, pardon.![]()
çalıştığım fabrikada asgari ücretle çalışan 60 işçi var
Huloggggcuların profilini bu başlıkta bir kez daha görmüş olduk.
Ben Hak teslim etmesini bilen birisiyim, sizler ise en ufak seyden hükumeti sorumlu tutacak kadar acizsiniz.
Hicbir fikir üretimi yok, sadece lagaluga lakap takmalar vesayre vesayre, senin gibiler ile beni aramdaki fark,
ben kim benim gözümde hakliysa ona hak veririm, bu ister Gülen olur ister Bahceli olur istersede Erdogan olur.
Sizin gibilerin gözü kin dolmus, Ülke ayistiran ilk unsur beni direk itham etmen mesela, hemen beni bir kalipa sokman.
Neymis efendim Huloooogcuymusum asgari ücret konusunda birseyler yazdim diye, biraz ac gözlerini ve kendim ne istiyorum diye sor kendine.
Ne kadar etkilenmeye müsayitsiniz inanilmaz.
Niye üstüne alındın gardaş ben ahmete demiştim halbuki.
Kesinlikle bu rakamlarla çalışan bir insandan gelir vergisi alınması utanç verici. Yılda 45 milyar TL civarı bir gelir başka kaynaklardan elde edilip asgari ücretli biraz daha rahatlatılabilirHem ücret düşük hem de vergi ile maaş kesiliyor, vay be lanet olsun böyle düzene.
Milyarlarca liraya saray yaptıracaklarına az vergi alsınlar.Napsin Devlet Asgari ücreti kac Lira yapsin 5000 TLmi iyimi?
Benim cevremde ve akrabalarimda bu ücrete calisan tek insan yok, ve bu dedigim kisiler okumus felan degil hepsi normal isyerlerinde calisiyorlar.
Sizin yaptiginiz yine Muhalefet etmek AKP karsiti olayimda ne olursa olsun.
Asgari ücretten alınan vergiyi azaltarak isvereni etkilemeden işçiyi rahatlatabilirler. Bu konu sürekli konuşulur ama hiç adim atılmiyor. Gerci asgari ücretliler hallerinden memnun oldukları için adım atmaya pek de gerek yok.Asgari ücret işverenin cebinden çıkar, devlete bir kuruş zararı olmaz,
Eğer asgari ücreti çok artırırsan bu sefer de işverenler zarara uğrar, zarara uğramamak için üretim yaptıkları veya onardıkları herşeyden daha fazla tahsis ederler, bu da herşeye zam demektir.
Türkiye de kişi başı milli gelir az olduğu için ne yazık ki böyle. Keşke daha iyi şartlarda çalışmış olsalar,
Birde üniversite okumuş, belli yerlere gelmek için emek harcamış kişileri de düşünmek gerek. Hiçkimsenin maaşı dyeterli değil maalesef. Herkesi düşünmek gerek
Napsin Devlet Asgari ücreti kac Lira yapsin 5000 TLmi iyimi?
Benim cevremde ve akrabalarimda bu ücrete calisan tek insan yok, ve bu dedigim kisiler okumus felan degil hepsi normal isyerlerinde calisiyorlar.
Sizin yaptiginiz yine Muhalefet etmek AKP karsiti olayimda ne olursa olsun.