Asgari Ücret Belli Oldu

Ozel sektorde calisiyorum market isi haftada 1 gun tatil 1170 veriyorlar.Ulan isten cikarim resmi islerde calisirim daha iyi lan ozel sektorde calisiyorum amelelikten daha beter o zaman koyayim bu ise resmi ise girerim o zaman bosa kendimi ozel sektorde niye yorayim lan Haftada 1 gun dedigin hafta ici tatil veriyorlar Resmi iste cumartesi oglene kadar calis ondan sonra izin pazarin da var saatin yemek saatin vs herseyi de belli ve bir milyar alacaklar ben bosa ozel sektorde calisacagim neredeyse asgari ucretle ayni maasi alacagiz.

Asgari ücretele çalışanlar aç açıkta değiliz edebiyatı yapıyorlar genelde. İyi yapmışlar ben olsam 5 kuruş zam yaparım zaten hepsi memnun yine sıkıntı yok maldan bol ne var ülkede.

ülkede istikrar sağlanması için memurla işçinin maaşının yer değişmesi lazım işçiye haftada 1 gün izin ya var ya yok bayramlarda bile çalışan oluyor memurlar yattığı yerden hem daha çok maaş hem haftada 2 gün izin bayramlardada full tatil yapıyorlar sonra ülke neden kalkınmıyor üretmiyor çünkü memur ülkesi vasıfsız bir ülkeyiz

ücretin vehametini tartışıcağına gitsin başka iş bulsun diyen zavallılar oldukça herşeye memnun olan koyunlar oldukça daha çok çekeriz biz bunlardan, bide kuş kadar beyinleriyle millete akıl veriyorlar

Öğretmen ek dersle 3000 tl. alıyor memurlar 2500-3000 tl. polis 3000 kadrolu işçi 3000 hemşireler 2500-3000 doktorlar 5-15 bin arası hakimler 6-7 bin...Yani Türkiye şartlarına bakarsak 1000 tl. para değil min.1250 hatta bence 1500 tl. olması gerekir.. Genelde asgari ücretli çalışanlar üniversite bitirmemiş diyeceksiniz ben zaten diğer mesleklerle kıyaslamıyorum ama senin öğretmenin geçinemiyorum diyorsa onun 1/3'Ü maaş alan asgari ücretlin ölsün mü ?

ülkede istikrar sağlanması için memurla işçinin maaşının yer değişmesi lazım işçiye haftada 1 gün izin ya var ya yok bayramlarda bile çalışan oluyor memurlar yattığı yerden hem daha çok maaş hem haftada 2 gün izin bayramlardada full tatil yapıyorlar sonra ülke neden kalkınmıyor üretmiyor çünkü memur ülkesi vasıfsız bir ülkeyiz
Memura değil milletvekillerine baksanız daha mantıklı değil mi?
Adamlar bir işçinin 1 sene de alamadığı parayı 1 ayda alıyorlar ve üstüne de vatana ihanet ediyorlar.
Doğru dürüst bir şey yaptıkları da yok. Bir çoğunun aldığı para haram açıkçası ama kimse onları görmüyor herkes memurlara saldırıyor ben de bunu anlamadım.

Pek bi hassassin yaran var sanirim

Yok canım, allaha çok şükür maaşım iyi.

Uni'de öğrenciyken 1000 euro ile geçiniyordum.
Arabam yoktu evim 28 metrekaredi.
İyi kötü yuvarlanıyordum.

İnsanoğlu işte hep fazlasını ister.
En kral arabaya binmek, izin yapmak, dublex evde yaşamak ister.

BlueTapa

Geri
Üst Alt