Asgari Ücretliler Zengin Gibi Vergi Ödeyecek

son olaylardan sonra iyice cesaretlendi
bu halk ne yapsam beni yaliyor diye düsünüyor
artik bunu ne birisi indirebilir ne de tutabilir

Kekolar oy vermeye devam etsinler. Bi de açlıktan ağzı kokan insanlar gelip ak partisini savunuyorlar ya cildirasim geliyor. Neyse iyi oluyor ya hatta %50 falan yapsın bu millet bunu hakediyor.

Saray parası vatandaştan çıkacak elbette.

Bizim milletimize az bile..

Bizim milletimize az bile..
Banane kardeşim neden genelleme yapıyorsunuz, biz millet değilmiyiz, banane yani bendende kesilecek o para oy verenlerden kesilsin banane.

Benim gözümde Ha pkkya oy vermişler Ha bunlara fark yok ki. Ikiside vatan Hainliği.

Bu olsada öyle olmasada öyle...

Bence de az bile, her yerde herşey iyiye gidiyor diyorlar şayet iyi olsaydı üretim olurdu, üretimin olduğu yerde de vergi olmazdı..

Kaynak veya bu bilgi yazilili bi haber seklinde birisi atsin.

not: Zenginler de durum 20% degil %35

Son düzenleme:
Aksaray'ın bin tane odasına temizlik parası yetişmiyor. Ne yapacaklardı yani?

Geçirrr tayyör.. tatlısu müslümanım benim.. az bile yapıyorsun valla.. bi domalmadıkları kaldı..

buradaki bazı yorumlara baktım ve anladım ki bu hükumet 1 dönem daha başımızda. :) bu duruma topluca itiraz edeceğimiz yere 'oh iyi olmuş' gibi yorumlar gelmiş. acı gerçekler kabul edilmek zorunda. yoksa eski kafalarla bu bozuk düzen hiç düzelmez, son zamanlarda peksık şahit olduğumuz gibi.

Bu mağduriyete uğrayan vatandaşların mağduriyeti yaratanları koşulsuz şartsız desteklemesi en acısı

Ülkede gelir dağılımı ile ilgili ciddi bir problem var. en zengin kesim ile en alt tabaka arasındaki fark her geçen gün artmaktadır. Evet zenginlerin vergi dilimi %35 lere varıyor. %20 kurumlar vergisi öder firmalar ayrıca birkaç vergi daha eklenir ama firmalar giderlerini düştüğü için hiçbir firma %35 vergi ödemez. Hatta çok az öderler belki de zarar gösterip üzerine alacağı bile çıkabilir. Bu dengesizliğin ortadan kalkması için önce vergi sisteminin değiştirilmesi gerekir. Asgari ücretiliye ödettirilen vergi kesintisiz olduğundan gider gösterip azaltma şansı yok, brüt maaştan vergin kesilir net ödenir. Bu sebeple bu uçurum artmaktadır. Vergi yükü malesef alt gelir grubu üzerinde yoğunlaşmaktadır. Devlet heryerdem itelemeye çalışıyor. Bu hükümet politikasından ziyade vergi sistemi ile ilgili. Ama bu kadar desteği olan bir hükümetin bazı radikal kararlar alıp bu uçurumu azaltmak adına bişeyler yapmasını beklerdim. Kimseye inancım olmadığından, bu ülkeyi gerçekten sevdiğine inandığım tek bir adam olmadığından ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu... Kötünün iyisini seçiyoruz sadece.

su yoktu su !
duble yollar yaptık !
multitouch gesture'lu cep telefonu çıkardık!
watsup facebook iletişimi tüm dünyaya yaydık.

Banane kardeşim neden genelleme yapıyorsunuz, biz millet değilmiyiz, banane yani bendende kesilecek o para oy verenlerden kesilsin banane.

Benim gözümde Ha pkkya oy vermişler Ha bunlara fark yok ki. Ikiside vatan Hainliği.

Bu olsada öyle olmasada öyle...

Evet bende senin gibi düşünüyorum. Fakat maalesef ki genelleme oluyor.

CCpGiw4UIAA0eKC.jpg

Zaten ödemiyor mu?

vergi/gelir oranlaması yapılsa şu ülkede vergi rekortmeni hep asgari ücretliler çıkar.

çalışmayan adama durduk yere 2000 lira borç gelen ülkeden ne bekliyorsunuz koyunlar bol oldukça gene kazanacaklar asgari ücretliler halinden memnun seven yaranır bu ülkede

Geçirrr tayyör.. tatlısu müslümanım benim.. az bile yapıyorsun valla.. bi domalmadıkları kaldı..

Alacaklari 4 yillik domaltma biletiyle altin vurusu yapacaklar zaten
Ben halktan felan bisey beklemiyorum artik
Tek beklentim adamin ölmesini izlemek kaddafi gibi yolun ortasinda tartaklanarak

Geri
Üst Alt