Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Ben 3 ledim şekerden dolayı. 4licez sanırım bu gidişle2 kere vurdurmak zorundayim yakinda 3 de olacak diyorlardi 3 de oluruz yapilacak bisey yok reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 3 ledim şekerden dolayı. 4licez sanırım bu gidişle2 kere vurdurmak zorundayim yakinda 3 de olacak diyorlardi 3 de oluruz yapilacak bisey yok reis
Her daim sağlıklı olmanı dilerim reisBen 3 ledim şekerden dolayı. 4licez sanırım bu gidişle
4 yetmez 5-6 gerekli rdaş. Kışın çıkar kokusuBen 3 ledim şekerden dolayı. 4licez sanırım bu gidişle

Er ya da gec o da olacak kardesimbu zamana kadar saklandın he allah bilir oğuzhan dayıma aşı ol diye baskı da yapmışsındır @Kemal Kürek
O<guzhanin cani tatli bizimkisi aci mi reis olmuyorum asi masi vazgectimKonuyu görünce @Oğuzhan Aşı Ol yola geldi sandım. Ama sonra hayal kırıklığına uğradım.
Yok renktaş estağfurullah, sen zaten doğru yolu bulmuşsun. Ama Ozi hala bulamamış. Yoksa senin neden tatsız olsun.O<guzhanin cani tatli bizimkisi aci mi reis olmuyorum asi masi vazgectim
Vurdurunca ağrıması normal.Aşı oldum kolum ağrıyor ve yamuldum canım çiğ köfte çekti
Çip vücuda entegre olmaya çalışıyor.Normaldir.Aşı oldum kolum ağrıyor ve yamuldum canım çiğ köfte çekti
@Keramettin TANRIVERDİÇip vücuda entegre olmaya çalışıyor.Normaldir.
Geçmiş olsun renktaşım, ilaçlarını düzenli iç bol bol yemek ye(gerekirse kendini zorla ama aç kalma)ve her fırsatta uyu.Şu an pozitifim her gün ateş 39 öksürük halsizlik var tat ve koku yok aşiliyim maalesef
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi